موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کتلت قارچ
متن ویدئو طرز تهیه کتلت قارچ
سلام دوستان و همراهانِ گرامی. اینبار اومدیم مهمونِ خونههاتون بشیم با روشِ پختِ کتلتِ قارچ. لطفاً با ما همراه باشید. برایِ درست کردنِ کتلتِ قارچ 300 گرم قارچ داریم که قارچهامون رو خُرد میکنیم. ما میتونیم از غذاساز هم برایِ خُرد کردنِ قارچها استفاده بکنیم یا با چاقو ریزِ ریز نگینی خُرد کنیم.
این دیگه چیزی هستِش که خودمون اختیار داریم روش تصمیمگیری کنیم هر جور دوست داشتیم و مایل بودیم ازش استفاده کنیم. قارچهایِ من بافتِشون آبِ بیشتری داره ، رطوبتش خیلی وقتی ما با غذا ساز خُرد میکنیم ممکنه بعضی از قارچها آب بندازن. برایِ اینکه مانعِ این آبانداختنِ قارچ بشیم میتونیم به این صورت نگینی خُرد کنیم. بعضی از قارچها هم آب نمیندازه اونا رو میشه با همین وسیلهیِ خُردکن یا همون غذاساز خُرد کرد. یه دونه پیازِ داشتیم. یه دونه پیازِ متوسط، نگینی خُرد کردیم به قارچِمون اضافه میکنیم. سه حبه سیر داریم.
با سیر خُرد کن خُرد میکنیم و به موادِ اضافه دیگهمون اضافه میکنیم. دوتا تخممرغ داریم. دو تا تخمِمرغ رو اضافه میکنیم، یه قاشقِ چایحوری سرپر نمک اضافه میکنیم. و یک قاشقِ چایخوری هم فلفلِ سیاه. خوب هم میزنیم. یک دومِ پیمانه پودرِ نون داریم. پودرِ نونِمون رو کمکم به موادِمون اضافه میکنیم. اگه ما پودرِ نون نداشتیم و خواستیم از نونِ تست استفاده بکنیم از سه ورق نونِ تست استفاده میکنیم که اون سه ورق قبلاً باید تویِ نصفِ لیوان شیر خیس کنیم و شیر رو ازش بگیریم و اون نونِ تست رو به کتلِتِمون اضافه کنیم.
من قاشق قاشق اضافه میکنم تا ببینیم به چه اندازهای ما نیاز به پودرِ نون داریم. این پودرِ نون همون نونهایی هستِش که تویِ خونه نمیخوایم استفاده کنیم میذاریم خشک بشه و اینا رو خُردِش میکنیم و پودرِش میکنیم و به عنوانِ پودرِ نون در پختِ غذاهامون استفاده میکنیم. ببینید این الان یه مایهیِ سفتی به دست اومده که مناسب برایِ کتلت نیست. کاملاً شما متوجه میشید. در این صورت میتونید یک تا دو عدد تخم مرغ دیگه هم اضافه میکنیم. مایه کتلت نباید خیلی شل باشه و نه خیلی سفت. بر خلافِ کوکو که خُب یک مقدار روان و شلتر هستِش.
این مایه آماده است و ما روغنی رو که گذاشتیم داغ بشه قاشق قاشق این مواد رو به داخلِ روغنمون اضافه میکنیم ببینید الان اگه بخوایم با دست بندازیم کاملاً تویِ دستِمون شکل میگیره. و ما میتونیم خُب میتونید به همون اندازه یه همون شکلی که خودِمون دوست دارسم کتلِتامون رو بندازیم. بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد زیرِ تابه رو کم میکنیم. چون اون زود سرخ میشه و احتمالِ سوختنِش هست. کتلتِ قارچِ ما آمادهیِ سرو شد.
آوردیم خدمتتون امیدوارَم که شما هم این رو بپسندید. اگر از این ویدئو خوشتون اومد لطفاً کانالِ رازهایِ آشپزی رو به دوستان و عزیزانتون معرفی کنید.لایک و کامنت هم فراموشِتون نشه. خوشحال میشیم در کانالِ رازهایِ شیرینیپزی همراهِمون باشید. هرکجایِ دنیا هستید شاد و خوب و خرم بمانید و به خدایِ یکتا میپارَمِتون. خدانگهدار.
سیتا –
دستتون درد نکنه واقعا😍
حسنی –
مثل همیشه عالی، حتما درستش میکنم????????????????
تکاو (خریدار محصول) –
لذت بردم????