رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفناجی ترکیه

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۴ عدد تخم مرغ
۲) ۱ لیوان شکر
۳) ۲ لیوان آرد
۴) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۵) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۶) نوک ق.چ وانیل
۷) یک لیوان اسفناج ( فقط برگهاش )
۸) ۲ لیوان شیر برای خیس کردن کیک
۱۰) پودر نارگیل برای روش

✔ مواد محلبی :

۱) یک لیتر شیر
۲) ۳ ق.غ آرد
۳) ۳ ق.غ نشاسته
۴) نصف لیوان چایخوری شکر
۵) یک بسته پودر خامه قنادی

✔ طرز تهیه :
ابتدا محلبی رو درست کنید که سرد بشه به غیر از پودر خامه ی قنادی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و محلبی درست کنید سپس بزاید تا کامل خنک بشه به برگ اسفناج کمی شیر یا آب اضافه کنید ( ۳ الی ۴ ق.غ کافی هست ) خوب میکس کنید که کامل یکدست بشه شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا رنگش روشن بشه مابقی مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنید ظرف مستطیل شکل رو بردارید روغنی کنید و داخلش از مواد بریزید و به طور مساوی همه جاش پخش کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید کیک رو که از فر درآوردید و از داغی افتاد کمی چنگال فرو کنید داخلش شیر سرد رو با قاشق همه ی جای کیک بریزید به محلبی خنک شده پودر خامه ی قنادی رو اضافه کنید و با میکسر درجه ی بالاش خوب میکس کنید و مخلوط کنید و از محلبی روی کیک بریزید و به طور مساوی با قاشق همه جای کیک پخش کنید و در آخر روش رو کامل با پودر نرگیل بپوشانید و داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه سپس سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفناجی ترکیه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *