چگونه کوکو سبزی را برگردانیم
کوکو سبزی غذایی بسیار ساده است اما برای پخت آن نکاتی را باید رعایت کنید تا غذایتان به تابه نچسبد و به راحتی برگردد. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما نحوه برگرداند کوکو سبزی را به صورت کامل توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای کوکو سبزی
- سبزی کوکو : ۳۵۰ گرم خرد شده
- تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
- آرد گندم: یک تا دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یک دوم قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- گردو (در صورت تمایل): ۵۰ گرم خرد شده
- زرشک پلویی(در صورت تمایل): یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوکو سبزی
ابتدا سبزی را بشویید و صبر کنید تا آب آن خوب گرفته شود. سپس سبزی ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
سپس به کاسه تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در مرحله بعدی گردو و زرشک را به کاسه اضافه و مخلوط کنید.
در مرحله آخر نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
سپس در تابه مقداری روغن بریزید و به روی حرارت قرار دهید تا کاملا روغن داغ شود، سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.
نکات لازم برای برگرداندن کوکو
دقت کنید حتما روغن داغ شود سپس مواد را اضافه کنید تا موقع برگرداندن، کوکو به تابه نچسبد و شکل کوکو بهم نریزد.
برای برگرداندن کوکو می توانید کوکو را به دو برش بزرگ تقسیم کنید تا راحت تر کوکو را بتوانید برگردانید، بدون آن که شکل کوکو خراب شود.
دقت کنید که مقدار روغن در تابه زیاد باشد تا باعث نشود کوکو به تابه بچسبد و موقع برگرداندن شکل و ظاهر کوکو بهم بریزد.
سخن آخر
کوکو سبزی غذایی بسیار راحت است که در حین پخت باید نکاتی را رعایت کنید تا کوکوی تان در زمانی که قصد برگرداندن آن را دارید به تابه نچسبد و شکل و ظاهر کوکو بهم نریزد. تمامی این نکات به صورت کامل در قسمت بالا گفته شده است. با استفاده از این نکات می توانید کوکو های بسیار خوشمزه با ظاهر بسیار زیبا درست کنید و نوش جان کنید.