رضیم
رضیم
چگونه شوری خورشت مرغ را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شوری خورشت مرغ را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شوری خورشت مرغ را بگیریم

گاها برای بسیاری از ما پیش آمده است که غذاهایمان شورتر از مقدار دلخواهمان می شود و به دنبال ترفندهایی برای از بین بردن شوری بیش از حد غذای خود هستیم. ما در این مطلب سعی بر آن داریم که در صورت شور شدن خورشت مرغ آن را رفع و یا تضعیف کنیم. برای آگاهی از ترفندهایی برای از بین بردن و یا تضعیف کردن نمک این خورشت ادامه مطلب را از دست ندهید.

ترفند هایی برای گرفتن شوری خورشت مرغ

اولین و مهمترین ترفندی که در شور نشدن غذا می توان از آن استفاده کرد مرحله ای اضافه کردن نمک است. در این ترفند شما سعی میکنید نمک را در اواخر کار پخت و به مقدار کم به خورشت مرغ اضافه کنید. چون بسیاری از مواد غذایی که در غذا استفاده می شوند خود نیز دارای سدیم هستند که باعث شوری غذای مان میشوند. در این مرحله غذای خود را بچشید و در صورت نیاز به اندازه لازم نمک اضافه کنید.

ترفند بعدی که تقریبا برای گرفتن شوری بسیاری از غذاها از جمله خورشت مرغ هم بسیار تاثیرگذار است استفاده از مواد نشاسته دار است. در این مورد ما می توانیم چند تکه سیب زمینی به خورشتمان اضافه کنیم تا شوری خورشت مرغ را به خود جذب کند. بسته به نمک غذای مان می توانیم تصمیم بگیریم که چه مقدار سیب زمینی اضافه کنیم. در آخر هم پس از رسیدن به طعم دلخواه و تضعیف شوری سیب زمینی ها را جدا می کنیم.

ترفند اخری که در این مطلب قصد داریم به آن اشاره کنیم این است که برای از بین بردن شوری غذا از طعم دهنده ای که برعکس نمک، که کارش شور کردن است استفاده کنیم.برای مثال استفاده از شکر که شیرین است برای از بین بردن شوری خورشت مرغ می تواند تاثیر گذار باشد. و حتی باعث خوش طعم تر و ملس تر شدن غذای مان هم شود.

سخن پایانی

همیشه قبل از به فکر افتادن برای از بین بردن شوری خورشت مرغ، سعی کنید که تا حد امکان با کم کم اضافه کردن نمک و هر بار چشیدن غذا از شور شدن آن جلوگیری کنید. تا به طعم دلخواه خود برسید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *