رضیم
رضیم
چرا کیک اسفنجی روغن ندارد ( 2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی روغن ندارد ( 2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی روغن ندارد

شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که برای درست کردن کیک اسفنجی از روغن استفاده میکنند یا خیر؟ در جواب این سوال باید بگوییم که دستور های متنوعی برای پخت کیک های خانگی وجود دارد اما پخت کیک های اسفنجی ترفند های خاص خود را دارد که در ادامه به طور کامل به آنها می پردازیم. پس برای پاسخ به سوال فوق ادامه مطالب را به دقت مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

پخت کیک اسفنجی بدون روغن

برای پخت هر نوع ماده خوراکی دستور پخت منحصر به فردی وجود دارد. گرچه موادی مانند آرد، شیر یا آب و روغن مواد اولیه ثابت اکثر کیک ها هستند اما استثناء هایی نیز وجود دارد. کیک اسفنجی نیز با توجه به کاربرد و نوع استفاده. مواد اولیه و روش پخت متفاوتی دارد. اگر بخواهیم کیک را برای عصرانه و یا میان وعده درست کنیم استفاده از روغن مشکلی ندارد. اما اگر قصد داریم این کیک را خامه کشی کنیم بهتر است از روغن استفاده نشود. برای کیک هایی که خامه کشی می شوند و یا کیک هایی بافت سبک آنها دارای اهمیت است بهتر است از روغن استفاده نشود.

معمولا در کیک پزی ها و قنادی ها کیک هایی برای خامه کشی انتخاب می شوند که بافت نسبتا سبکی دارند. کیک اسفنجی نیز به دلیل روش پخت آسان و سریع بیشترین کاربرد را از بین انواع دیگر کیک ها دارد. حال اگر بخواهیم این کیک بافت سبکی داشته باشد و برای خامه کشی مناسب باشد چه باید کرد؟

حذف روغن در مواد اولیه کیک بهترین گزینه است. وجود روغن در کیک باعث از بین رفتن حباب های بین خمیر ها می شود و کیک را از حالت اسفنجی خارج می کند. همچنین با وجود روغن بافت سبک کیک از بین می رود و کیک بافت منسجم تری پیدا می کند. بنابراین استفاده از روغن در درست کردن کیک اسفنجی پیشنهاد نمی شود.

سخن پایانی

استفاده کردن و یا نکردن از روغن در پخت کیک خانگی کاملا سلیقه ای است. اما در پخت کیک اسفنجی توصیه می شود که اکیدا از روغن استفاده نشود. چون همانطور که از نام این کیک پیداست باید بافت کیک کاملا اسفنجی و سبک باشد و روغن باعث از بین بردن این بافت می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *