رضیم
رضیم
چرا پودر سوخاری به مرغ نمی چسبد ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پودر سوخاری به مرغ نمی چسبد ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پودر سوخاری به مرغ نمی چسبد ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد زمان استفاده از پودر سوخاری با آن مواجه می‌ شوند این است که به راحتی این پودر به مرغ نمی چسبد. در واقع پودرهای سوخاری به دلیل رطوبت کمی که دارند باید به صورت اصولی استفاده شوند. اگر شما پودر را در جای خنک و خشک نگهداری نمایید مشکل زیادی برای استفاده از آن به وجود نمی آید. شما می‌توانید حدود ۶ ماه از این پودر برای پخت غذا استفاده نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش استفاده از پودر سوخاری برای سرخ کردن مرغ

دقت داشته باشید که جهت استفاده از پودر سوخاری برای پخت مرغ سوخاری نیاز است که پودر را با مواد متفاوت ترکیب نمایید. در واقع اگر شما مایل هستید مرغ سوخاری آماده کنید باید ابتدا تکه های مرغ را درون تخم مرغ بغلتانید. پس از آنکه به خوبی مرغ ها را آغشته به تخم مرغ کردید نیاز است که قطعات مرغ را درون آرد بغلتانید. پس از اینکه قطعات مرغ به طور کامل با تخم مرغ و آرد ترکیب گشتند می توانید قطعات را درون پودر قرار دهید.

در صورتی که می خواهید چسبندگی بیشتری از پودر سوخاری دریافت کنید نیاز است که قطعات مرغ را مدت زمان بیشتری درون تخم مرغ قرار دهید. توجه داشته باشید که برای استفاده از پودرهای سوخاری باید در مورد کیفیت آنها اطلاعات بیشتری کسب کنید. برخی از بسته بندی های پودرهای سوخاری که در بازار به فروش می‌ رسند کیفیت مناسبی ندارند. این نمونه پودرها برای پخت غذا گزینه مناسبی نیستند. بر همین اساس نیاز است تمامی مواردی که مربوط به کیفیت می باشد را بررسی کرده و سپس پودر را خریداری نمایید.

فوت و فن های استفاده از پودر سوخاری برای سرخ کردن مرغ

یکی از مهمترین نکاتی که جهت استفاده از پودر سوخاری اهمیت دارد این است که برند تولیدی پودر را بررسی کنید. در صورتی که می خواهید مرغ سوخاری خوشمزه ای را آماده نمایید بهتر است که با پودر مخصوص سوخاری، مرغ را تهیه کنید پودرهای مخصوص سوخاری را می توانید مدت زمان زیادی برای درست کردن مرغ سوخاری استفاده نمایید. در صورتی که فوت و فن های درست کردن مرغ سوخاری را بدانید بدون شک به صورت اصولی م یتوانید از پودرهای سوخاری استفاده بهینه داشته باشید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. باسلام وعرض ادب و سپاسگزاری از شما .
    چطور خودمان می توانیم پودر سوخاری برای مرغ ویا ماهی درست کنیم. سپاسگزارم از پاسخ شما.

  2. سلام اگر میخواهید پودر سوخاری به مرغ تون بچسب و عالی شه پودر سوخاری تون رو یا با آب خیس کنید یا تخم مرغ که حالت خمیری شه بعد از ۲۰ دقیقه خیس کردید مرغ و توش کامل غلط میدید و سرخ میشه اصلا هم پودر وا نمیره از مرغ من همیشه استفاده کنم این شکلی من همیشه آب میزنم فقط دقت داشته باشید وقتی ۲۰ دقیقه خیس میزارید با آب امکان داره آبش خیلی کم تر شه مجدد آب یه ذره بزنید که حالت خمیری شه و به خورد مرغ بره ، برام دعا کنید اگر از این روش راضی بودین ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی