رضیم
رضیم
چرا قارچ سوخاری آب میندازه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا قارچ سوخاری آب میندازه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا قارچ سوخاری آب میندازه ؟

آب انداختن قارچ سوخاری یکی از مهمترین مشکلاتی است که برای افراد به وجود می آید. برای تهیه این غذا نیاز است که از قارچ های متوسط و کوچک استفاده کنید. این مسئله که قارچ ها مرغوب و سفید باشند بسیار مهم است. قارچ هایی که بزرگ می باشند حالت نرم دارند و بافت داخلی شان را سریعا از دست می دهند. استفاده از قارچ هایی که نامرغوب می باشند و اندازه شان بزرگ است موجب می گردد که قارچ ها آب بیندازند.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی در مورد تهیه قارچ سوخاری

برای تهیه قارچ سوخاری باید به نکات زیادی دقت داشته باشید. اگر نکات تهیه این غذا را بشناسید بدون شک می توانید بهترین و خوشمزه ترین قارچ های سوخاری را آماده کنید. توجه داشته باشید که این غذا به عنوان یک غذای رژیمی میل می شود. بر همین اساس نباید در روغن زیادی این غذا را سرخ کنید. شما با استفاده از سس گوجه فرنگی و سس کچاپ می توانید این غذا را میل نمایید. حدود نیم ساعت طول می کشد تا این غذا آماده شود. بر همین اساس شما در کمترین بازه زمانی می ‌توانید قارچ ها را میل کنید. در صورت تمایل می توانید برای تهیه این غذا از آبلیمو استفاده نمایید.

مراحل تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه

مراحل تهیه قارچ سوخاری را باید به خوبی بدانید تا از آب انداختن این غذا جلوگیری کنید. ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز کنید و سپس آنها را خشک نمایید. در یک کاسه باید تخم مرغ را بشکنید و با استفاده از چنگال یا همزن تخم مرغ ها را هم بزنید. در مرحله بعدی باید آرد سفید و ادویه های مورد نظر را درون کاسه جداگانه بریزید. در کاسه دیگر می‌ توانید آرد سوخاری را بریزید. قارچ ها که خشک شده اند را ابتدا درون کاسه تخم مرغ قرار دهید. سپس قارچ ها را در کاسه ای که آرد سفید دارد بگذارید. در پایان می توانید قارچ ها را در کاسه آرد سوخاری قرار دهید و به خوبی قارچ ها را درون آرد سوخاری بغلطانید. در مرحله آخر درون روغن داغ باید قارچ ها را بریزید تا به خوبی سرخ شوند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی