رضیم
رضیم
چگونه تلخی فلافل را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی فلافل را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی فلافل را بگیریم ؟

فلافل غذایی محلی جنوب کشور است. این غذا به راحتی تهیه می شود. برای اینکه غذای شما همانند فلافل های اصل جنوب کشور خوشمزه شود، باید یک سری نکات و ترفند هایی را رعایت کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما نحوه گرفتن تلخی این غذا را به صورت کامل به همراه عکس توضیح دهیم.

مواد لازم

نخود                                               ۳۰۰ گرم

پیاز                                          ۲ عدد متوسط

تخم گشنیز                            ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره سبز یا سیاه               ۱ قاشق چایخوری

سیر                                                   ۳ حبه

جعفری                                             ۵۰ گرم

سیب زمینی                              ۱ عدد کوچک

لیمو ترش                                 ۱ عدد متوسط

زردچوبه و روغن                           به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه                        به اندازه کافی

ادویه مخصوص                       ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه فلافل

نخود ها را 48 ساعت خیس کنید، هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید. سیر و پیاز را به همراه نخود ها، جعفری و  سیب زمینی آبپز شده، چرخ کنید. این کار را سه مرتبه تکرار کنید. سپس مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن تخم گشنیز، زردچوبه، نمک و فلفل، زیره و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مواد فلافل آماده قالب زدن است. بعد از قالب زدن، قرص های فلافل را در روغن فراوان سرخ کنید.

نحوه گرفتن تلخی فلافل

هنگامی مقدار بعضی از مواد اولیه زیاد تر یا کمتر از دستور پخت شود، ممکن است طعم غذای شما تلخ شود. در صورتی که طعم غذای شما تلخ شد می توانید موارد زیر را انجام دهید.

1-در صورتی که مقدار سبزی جعفری ریخته شده داخل مواد فلافل زیاد باشد، باعث تلخ شدن غذا می شود. شما می توانید با اضافه کردن مقداری لیمو ترش و نمک به مواد تلخی غذا را بگیرید.

2-در صورتی که مقدار تخم گشنیز یا زیره زیاد شود موجب می شود مقداری طعم غذا تلخ شود، برای از بین بردن تلخی می توانید یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کنید.

3-اگر مقدار زردچوبه بیشتر از دستور آن شود، باعث می شود مقداری طعم غذا تلخ شود.

سخن آخر

فلافل غذای بسیار خوش طعم با دستور پخت بسیار آسان است که با رعایت نکات آن می توانید غذایی بسیار خوشمزه تهیه کنید و نوش جان کنید. در صورتی که غذای شما تلخ شد، می توانید با رعایت نکاتی که گفته شده است، تلخی غذا را برطرف کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 20 رسپی اختصاصی و حرفه ای
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی