رضیم
رضیم
جوجه کباب چقدر باید در مواد بماند؟ (2 نکته ساده)

جوجه کباب چقدر باید در مواد بماند؟ (2 نکته ساده)

جوجه کباب چقدر باید در مواد بماند؟

کباب انواع متفاوتی دارد. یکی از محبوب ترین کباب ها که با مرغ طبخ می شود، جوجه کباب است. تهیه و طبخ این غذا به نظر ساده می آید. اما اگر یکسری نکات کلیدی را در مزه دار کردن آن رعایت نکنید، نمی توانید یک جوجه عالی طبخ نمایید. در ادامه چند نکته مهم را با هم بررسی خواهیم کرد.

علت استراحت جوجه کباب

یکی از مواردی که اهمیت به سزایی در طعم و کیفیت جوجه کباب دارد، مدت زمان استراحت دادن به مواد است. شاید بعضی اوقات عجله داشته باشید و فرصت نکنید، به اندازه کافی به مواد استراحت دهید. به شما پیشنهاد می کنم اگر فرصت کمی دارید قید درست کردن این غذا را هم بزنید به دلیل اینکه مدت زمان استراحت، مهم ترین مرحله مزه دار کردن است.

این قسمت از مزه دار کردن جوجه کباب به این دلیل اهمیت دارد که اگر شما زمان کمی به اندازه یک الی دو ساعت به جوجه ها استراحت دهید، مواد به صورت کامل به خورد مرغ ها نمیرود و در نتیجه جوجه کبابی بی مزه خواهید داشت.

شاید این سوال برای شما به وجود آمده باشد پس بهترین یا مناسب ترین زمانی که باید جوجه ها استراحت کنند، چقدر است؟ در ادامه پاسخ این سوال را به شما می گوییم.

مدت زمان استراحت جوجه کباب

بهترین زمان یا همان زمان طلایی برای استراحت دادن به جوجه، یک شبانه روز یا همان 24 ساعت است. که در این زمان مرغ ها به صورت کامل طعم دار میشوند.

اگر این زمان را به نصف روز هم کاهش دهید مشکلی به وجود نخواهد آمد.

حداقل زمانی که باید برای استراحت جوجه ها در نظر گرفت، 4 الی 5 ساعت است، که مواد تا حد معقول به خورد هم بروند و طعم دار شوند.

نکات پایانی

حتما در زمان کافی و مناسب مرغ ها را استراحت دهید، تا مواد به آن ها نفوذ کنند. این کار باعث می شود، جوجه کباب خوش عطر و طعمی داشته باشید.

قبل از قرار دادن مواد در یخچال حتما روی ظرف را به صورت کامل با سلفون بپوشانید تا یخچال تان بو نگیرد.

جوجه کباب زعفرانی خوش عطر و طعم

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی