رضیم
رضیم
چگونه تلخی میرزا قاسمی را بگیریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی میرزا قاسمی را بگیریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی میرزا قاسمی را بگیریم؟

میرزا قاسمی یکی از غذا های اصیل ایرانی در شمال کشور به خصوص در گیلان است. میرزاقاسمی از موادی همچون بادمجان کبابی، رب گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه تشکیل می شود. برخی این غذا را با برنج و برخی با نان سرو می کنند. پخت این غذا کار آسانی است. در تابستان بادمجان های تازه و مرغوب به خوبی یافت می شوند در نتیجه بهترین فصل طبخ این غذا تابستان است. همانطور که پیش تر گفتیم طبخ این غذا راحت است فقط نیاز به رعایت چندین فوت و فن دارد. یکی از مشکلاتی که حین پخت این غذا ممکن است با آن روبرو شوید تلخ شدن آن است. تلخی بادمجان بخاطر ترکیباتی شیمیایی به نام آلکالوئید ها است. برای رفع این مشکل بهتر است نکاتی که در ادامه گفته شده را رعایت کنید.

نکاتی برای گرفتن تلخی بادمجان

در غذاهایی که برای طبخ شان باید از بادمجان استفاده کنید بهتر است بادمجان هایی که سنگین، براق و قلمی هستند را انتخاب کنید. تازه بودن بادمجان نیز مهم است.

نکته اصلی دیگر که اکثرا رعایت نمی شود و باعث تلخی میرزا قاسمی می شود نگرفتن تلخی بادمجان است. برای گرفتن تلخی به بادمجان مقداری نمک بزنید و برای 30 دقیقه الی 1 ساعت آن را در معرض آفتاب قرار دهید و سپس آن را بشویید. روش دیگر گرفتن تلخی این است که بادمجان ها را به مدت نیم ساعت درون ظرفی حاوی آب و آب لیمو قرار دهید.

بادمجان ها نباید خیلی دودی شوند زیرا باعث تلخی و بد طعم شدن غذا می شود. کافی است تا زمانی آن ها را کبابی کنید که بتوان پوستشان را راحت جدا کرد.

مسئله‌ی بعدی دانه های بادمجان است. بادمجان های پر تخم معمولا تلخ هستند و بادمجان هایی با دانه های ریز شیرین هستند پس سعی کنید بعد از کندن پوست بادمجان تخم های آن را نیز جدا کنید.

نکته‌ی بعدی استفاده از ادویه است در استفاده از سیر و یا پودر آن و پودر زردچوبه زیاده روی نکنید.

سخن پایانی

با رعایت نکاتی که گفته شد، می توانید یک میرزا قاسمی خوش طعم و لذیذ طبخ کنید. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید این غذای ساده و خوشمزه را برای عزیزان تان طبخ نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی