رضیم
رضیم
چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟

آش رشته یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است. این غذا همیشه در دورهمی ها جای دارد. اگر به نکاتی هنگام طبخ آن توجه نکنیم، ممکن است آن طعم خوشمزه و عالی را به ما ندهد. آش به دلیل استفاده از سبزی های مختلف، مخصوصا نعنا ممکن است تلخ شود و طعم بدی بگیرد. اگر تا به حال این اتفاق برای شما افتاده است، پیشنهاد می کنم تا انتهای این مطلب را مطالعه نمایید.

در ادامه علت و روش های رفع تلخ شدن آش رشته را با هم بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت تلخ شدن آش

  1. آش رشته به دلیل داشتن سبزی های زیادی که دارد ممکن است تلخ شود. البته اگر میزان بعضی از آن ها مثل شنبلیله و تره را بیش از اندازه داخل آش اضافه کنید.
  2. علت بعدی که باعث تلخ شدن آش می شود، نعنا داغ است. شما باید به مقدار نعنا داغی که هنگام پخت به آش اضافه می کنید، دقت داشته باشید. به دلیل اینکه برای تزیین هم از نعنا داغ استفاده می شود و ممکن است استفاده بیش از اندازه آن باعث تلخی شود.
  3. زردچوبه نیز باعث تلخی غذا می شود. اگر هنگام اضافه کردن آن به پیاز بسوزد نیز باعث تلخی می شود.
  4. سوختن پیاز عامل بعدی که باعث تلخی آش رشته می شود. هنگام سرخ کردن آن، غافل نشوید.

رفع تلخی آش رشته

  • اگر اتفاقی یکی از موارد بالا برای شما اتفاق افتاد و آش رشته تان تلخ شد موارد زیر را انجام دهید:
  • استفاده از چاشنی ترشی مثل آب لیمو، آبغوره و یا آب نارنج باعث می شود تلخی آش کاهش پیدا کند.
  • اضافه کردن نمک به پیاز سوخته شده و یا غذای تلخ باعث کاهش تلخی آن می شود.
  • اضافه کردن به مقدار مواد آش یک روش ساده و آسان است. شما می توانید به آش رشته آب جوش اضافه کنید و کمی رشته آن را افزایش دهید.
  • اضافه کردن سیب زمینی و هویج به آش تلخی آن را کاهش خواهد داد.
  • اگر آش رشته شما به دلیل سبزی یا پیاز تلخ شد، زردچوبه و فلفل کمتری به آن اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی