رضیم
رضیم
برای فلافل از چه نخودی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای فلافل از چه نخودی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای فلافل از چه نخودی استفاده کنیم؟

فلافل غذای جنوبی است. این غذا بسیار محبوب و پرطرفدار است. طرز پخت این غذا بسیار راحت است. یکی از دلایل محبوبیت این غذا این است که بسیار کم هزینه است و شما می توانید با کمترین هزینه این غذا را تهیه کنید.

در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که بهتر است از چه نوع نخودی برای پخت این غذا استفاده کنید. کیفیت، اندازه و زود پز بودن نخود بسیار اهمیت دارد. لطفا در ادامه با ما همراه باشید تا به شما نکات  لازم را  بگوییم.

فلافل با نخود پخته یا خام؟

برای تهیه این غذا به هیچ عنوان از نخود پخته شده استفاده نکنید. حتما نخود به صورت خام استفاده شود. این نکته را بخاطر بسپارید که بسیار مهم است.

بهترین نخود برای فلافل

بهترین نخود برای فلافل

در بین غذا های فست فودی فلافل سالم ترین غذا است. پخت این غذا بسیار راحت است. به علت وجود پروتئین بسیار زیاد در نخود، این غذا بسیار مقوی است. در کل این غذا معروف ترین غذا جنوب است که بسیار در بین مردم ایران محبوب است. شما می توانید با تهیه نخود خوب و بسیار مرغوب یک غذا بسیار عالی برای خود پخت کنید.

بهتر است برای پخت این غذا از نخود های ریز استفاده کنید. بهترین و مرغوب ترین نخود ها:

1-نخود ریز کرمانشاه

2-نخود ریز لرستان

3-نخود ریز پاکستانی

4-نخود ریز رسمی و فرنگی روس

از بین نخود هایی که گفته شد بهترین و مرغوب ترین آنها نخود ریز کرمانشاه است. این نخود بسیار با کیفیت است و برای فلافل بهترین انتخاب است.

کرمانشاه یکی از بزرگترین تولید کننده های نخود است. نخود های کرمانشاهی از نظر اندازه، طعم، کیفیت بسیار عالی است.

این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از نخود ها دیر پز هستند. بهتر است از نخود های دیرپز استفاده نکنید تا غذایی بسیار عالی و ترد تهیه کنید.

سخن آخر

شما می توانید با رعایت کردن نکات و ترفند های پخت این غذا همچنین با تهیه مواد اولیه درجه یک به خصوص نخود آن برای خود فلافلی ترد و خوشمزه تهیه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. میتونید 24 ساعت نخود رو بخیسونید و چندین بار آبش رو عوض کنیم، سیر و پیاز هم رنده کنید، با فلفل سیاه و اویه کاری و پودر انبه هم میتونید بوی خامی فلافل رو بگیرید
    زمان سرخ کردن هم تیکه های کوچک و نازک باشه کمک میکنه

  2. با سلام . یک نکته عرض کنم خدمت دوستان
    بنده خودم کشاورزی و ساکن یکی از شهرستانهای استان کرمانشاه.
    نخودی که تو کرمانشاه و غرب تولید میشه دو نوعه یا بهتر بگم دو کشت .
    اولی کشت بهاره میگن که نخود اون درشت تر و سفیدتر و از نظر طعم و مزه و پزا بودن عالیه واسه همه چی کیفیتش خیلی خیلی بهتره و صد البته گرون تر .
    چون درد سرش بیشتره و فقط با دست برداشت میشه این نخود توی اواسط یا اواخر فروردین ماه بعد از بند اومدن باران های بهاری کشت میشه و اواسط تابستون برداشت میشه .
    دومی نخود پاییزه میگن که این محصول همزمان با فصل کشت گندم یعنی اوایل پاییز کاشته میشه و بصورت مکانیزه با دستگاه برداشت میشه . رنگش کدر تره . دیر پز تره . ریز تره . و صد البته بی مزه تره و ارزونتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی