رضیم
رضیم
چرا شامی به ماهیتابه می چسبد؟ (2 نکته ساده)

چرا شامی به ماهیتابه می چسبد؟ (2 نکته ساده)

چرا شامی به ماهیتابه می چسبد؟

ترفند های نچسبیدن مایه شامی

شامی غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است، مزیت این غذا این است که خیلی سریع آماده می شود. اما برای آماده کردن مایه شامی، باید نکاتی رعایت گردد، تا به خوشمزه شدن و شکل خوب و ظاهر دلپذیر آن کمک کند. در این مقاله کوتاه، به ذکر این موارد می پردازیم تا این غذای لذیذ به بهترین شکل تهیه گردد.

مایه شامی معمولا ترکیبی از سیب زمینی، پیاز، گوشت گوساله یا گوسفندی و ادویه های معطر، پودر سوخاری یا آرد نخودچی می باشد. اگر در تهیه مواد شامی این ترکیب رعایت شود، همچنین برای پخت این غذا دقت و حوصله به خرج دهیم، می توان گفت که شامی به ماهیتابه نمی چسبد و ما از طبخ آن لذت خواهیم برد.

در مرحله اول مایه شامی نباید شل و به اصطلاح آبکی باشد، برای این کار باید بعد از رنده کردن سیب زمینی و پیاز با رنده درشت آب آن ها را خوب گرفته باشیم. همچنین بهتر است، از ظروف تفلون یا نچسب برای پخت شامی استفاده کنیم. همچنین هنگام برعکس کردن شامی حتما قاشق چوبی یا پلاستیکی به کار ببریم، تا شامی به ماهیتابه نچسبد. نکته بعدی این است، روغن برای سرخ کردن مایه شامی باید کاملا داغ باشد، چرا که اگر سرد باشد، باعث می شود که شامی ها به ماهیتابه بچسبد، و متلاشی گردد.

عوامل نچسبیدن شامی به ظرف

تخم مرغ نیز اگر به مقدار زیاد به مایه شامی اضافه گردد، باعث می شود که مواد شامی شل شود و به ظرف بچسبد. نکته دیگر این که شامی را اگر با قطر کم و نازک درست کنیم، به ماهیتابه می چسبد و جدا کردن آن ها از ماهیتابه، به سختی صورت می گیرد. همچنین ممکن است، به ظرف بچسبد. هنگام تهیه مواد شامی کمی آرد نخودچی یا سوخاری یا حتی نان خشک خرد شده، به مایه شامی اضافه کنید و خوب ورز دهید، تا مایه یکدست و منسجم شود. این ترفند هم باعث می شود، هنگام سرخ کردن، شامی به ماهیتابه نچسبد. نکته آخر این که اگر مایه شامی را، برای مدتی در یخچال قرار دهیم، منسجم می گردد و در نهایت قبل از سرخ کردن کمی در محیط آشپزخانه قرار دهیم، تا تقریبا هم دمای محیط گردد. سپس اقدام به سرخ کردن آنها نماییم دیگر شامی به ماهیتابه نمی چسبد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی