رضیم
رضیم
چه چیزی خورشت قیمه را خوشمزه می کند؟ (3 نکته ساده)

چه چیزی خورشت قیمه را خوشمزه می کند؟ (3 نکته ساده)

خوشمزه شدن خورشت قیمه

خورشت قیمه یک غذای اصیل و سنتی ایرانی است که این خورشت بین افراد محبوبیت بسیاری دارد. این غذا هم در مهمانی و مجالس کاربرد دارد، هم به عنوان یک خوراک مناسبتی برای ایام خاص مذهبی استفاده می شود. مواد اولیه خورشت قیمه گوشت، لپه،  سیب زمینی و لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی است. ترفند هایی وجود دارد که به خوشمزه تر شدن خورشت قیمه کمک شایانی می کند، در ادامه این مطلب ما رازهای خوشمزه شدن قیمه را توضیح می دهیم.

یکی از عواملی که به خوشمزه تر شدن قیمه کمک می کند، استفاده از لیمو عمانی در ترکیب اصلی طبخ خورشت است. هیچگاه از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش در پخت قیمه استفاده نکنید، به این دلیل که رنگ قیمه را از بین می برد و کدر می کند.

عوامل موثر در خوش طعم شدن قیمه

معمولا انتخاب ظرف مناسب برای پخت هر نوع خورشت در خوش طعم شدن آن تاثیر می گذارد. برای پخت قیمه لذیذ و خوشمزه سعی کنید از ظروف مسی یا روحی استفاده کنید.

نکته بعدی در جا افتاده تر شدن و مجلسی تر شدن قیمه حرارت ملایم در پخت است، این نکته بسیار مهمی است که هنگام طبخ خورشت حتما باید رعایت شود. همچنین هنگام پخت قیمه بهتر است کمی گلاب را (به عنوان مثال 1 الی 2 قاشق غذا خوری) به خوراک اضافه کنید، گلاب عطر و طعم عالی به غذای شما می دهد.

نکته حائز اهمیت دیگر هنگام پخت قیمه این است که باید، لپه را با گوشت همزمان در روغن تفت دهید، این کار به له نشدن لپه حین پخت قیمه کمک می کند و لپه وا نمی رود.

پیشنهاد رضیم :  چگونه ترشی خورشت مرغ را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

یکی دیگر از عوامل موثر در خوشمزه تر شدن قیمه، استفاده از گوشت تازه می باشد. بهترین گزینه برای پخت یک قیمه مجلسی، استفاده از گوشت سردست گوسفندی است. اما برخی از افراد گوشت گوساله را ترجیح می دهند که این امر به ذائقه افراد بستگی دارد.

علاوه بر خوشمزه شدن قیمه رنگ آن هم بسیار مهم است، باید برای خوش رنگ شدن قیمه از رب گوجه فرنگی به همراه زعفران دم کرده استفاده کرد. در صورت رعایت نکات ذکر شده قیمه ای مجلسی و با طعم دلنشین خواهید داشت.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. تکه ای چوب دارچین کمی هل دوقاشق گلاب وکمی زعفران مبنی براینکه گوشت گوسفندی تازه باشه با پخت ملایم اعجاز می کند…🌹🌹🌹

  2. من با گوشت فیله مرغ درست میکنم زعفران ادویه جات خلال بادام پودر پوست پرتقال..خیلی عالی میشه

  3. سلام من همین کارراشما انجام همیشه غذاهای خوشمزه باید به غذاعشق بدی تا خوشمزه وگرنه گلاب زعفران هیچ کاری انجام نمیده فقط به غذاعشق محبت انرژی بدهید،باعصبانت غذادرست نکنیدباآرامش

  4. علاوه بر نکات بالا در پخت قیمه پیاز فراوان را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید آنگاه گوشت و کمی بعد لپه را هم اضافه کرده و تفت دهید این کار باعث جا افتادن و غلیظ شدن خورش میشود و نکته دیگر اینکه اگر از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنیم نور علا نور میشود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *