رضیم
رضیم
چرا شامی وا می رود؟ (2 نکته ساده)

چرا شامی وا می رود؟ (2 نکته ساده)

چرا شامی وا می رود؟

ترفند های وا نرفتن مایه شامی

شامی غذای خوشمزه ایرانی و با زمان پخت بسیار کم است. اگر نکات مهمی که در این مقاله ارائه می شود رعایت گردد، دیگر به مشکل وا رفتن شامی ها برخورد نمی کنیم. دلیل اول اینکه آب سیب زمینی و پیاز را که رنده زدیم، به خوبی گرفته شود، تا مایه شامی شل نباشد. چون شل بودن مایع شامی یکی از دلایل مهم برای وا رفتن شامی است. همچنین مواد شامی باید یکدست و منسجم شود، برای این کار باید خوب ورز داده شوند تا شکل منسجمی به خود بگیرند.

نکته دیگر اینکه برای جلوگیری از وا رفتن شامی، حتما باید به مواد آن، آرد نخودچی یا آرد سوخاری اضافه کرده و خوب ورز بدهیم. این عمل مواد را کاملا یکدست  می کند.  نکته دیگر اینکه اضافه کردن تخم مرغ به مواد، بعد از رنده کردن و اضافه کردن آرد نخودچی، باعث می شود که شامی ها وا نرود. برای ترد و خوشمزه تر شدن شامی و وا نرفتن آن، بهتر است پیاز را با رنده درشت رنده کنید تا شامی پوک و نرم باشد.

دلایل شل شدن شامی

دلایل شل شدن شامی

اگر مایه شامی کم نمک باشد نیز ممکن است شامی وا برود. همچنین اندازه های آن، نباید خیلی بزرگ و کلفت و یا خیلی نازک باشند، این کار نیز باعث وا رفتن آن ها می شود. در تهیه یک شامی خوب و با کیفیت نیز باید هنگام سرخ کردن آن ها، روغن به خوبی داغ شود. زیرا اگر روغن سرد باشد، مجددا باعث وا رفتن شامی ها می شود.

همچنین لازم به ذکر است که هنگام تهیه مایه شامی، برای جلوگیری از وا نرفتن آن، باید هنگامی که یک سمت شامی خوب سرخ و پخته شد. اقدام به برگرداندن سمت دیگر آن کنیم، تا شامی ها وا نروند. نکته مهم دیگر این که، بعد از آماده کردن مایه شامی، حتما برای مدت یک تا دو ساعت روی آن را با سلفون پوشانده و در یخچال نگهداری کنید. این کار باعث می گردد به اصطلاح مایه خودش را بگیرد و وا نرود.

به طور کلی خوب ورز دادن مایه شامی ، همچنین اضافه کردن تخم مرغ و آرد نخودچی، از جمله مواردی هستند، که می توانند، از وا رفتن شامی جلوگیری کنند.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی