رضیم
رضیم
چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد

با سیب زمینی غذا های بسیار متنوع و خوشمزه ای می توان طبخ کرد. یکی از این غذا ها کوکو سیب زمینی است. کوکو سیب زمینی طرز پخت بسیار آسانی دارد و در زمانی که وقت کافی برای پخت خورشت و یا هر غذای دیگری را ندارید انتخاب بسیار خوب و مناسبی است و عامه‌ پسند است. این غذا همان طور که گفته شد ترکیبی از سیب زمینی و تخم مرغ است و غذای مفید و مقوی محسوب می شود. ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که حین طبخ این غذا با وا رفتن و پاشیدن آن از هم مواجه شده باشید. در این مطلب سعی کرده ایم نکاتی را برای رفع این قضیه برای شما مطرح کنیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل پاشیدن کوکو سیب زمینی از هم

اگر از سیب زمینی خام در طبخ این غذا استفاده می کنید حتما از رنده ریز برای رنده کردن کمک بگیرید و اگر سیب زمینی شما خام است به جای رنده از گوشت کوب و یا هر وسیله ی له کننده ی دیگر استفاده کنید. سیب زمینی باید به خوبی له و یا رنده شود.

اگر در استفاده از تخم مرغ زیاده روی کنید کوکو از هم وا می رود. تخم مرغ زیادی موجب شل شدن مواد کوکو، پاشیده شدن آن ها در روغن می شود. همچنین موجب جذب روغن زیاد به کوکو و پف کردن می شود.

بهتر است مواد تان را 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. گاهی استراحت ندادن مواد موجب پاشیده شدن کوکو از هم می شود.

می توانید مقداری نان خشک شده را پودر کنید و درون مواد کوکو بریزید. نان حاوی گلوتن است و موجب چسبندگی مواد می شود.

برخی از پودر سوخاری برای چسبندگی و خوشمزه تر شدن کوکو خود استفاده می کنند.

اگر در کوکو از پیاز استفاده می کنید حتما آب آن را پس از رنده کردن بگیرید. آب پیاز موجب پاشیده شدن و وا رفتن غذا های شما می شود.

حرف پایانی

با رعایت نکاتی که در بالاتر گفته شد می توانید از وا رفتن کوکو سیب زمینی خود جلوگیری کنید و غذای لذیذ و خوبی را طبخ کنید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی