رضیم
رضیم
چرا جوجه کباب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا جوجه کباب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا جوجه کباب سفت می شود؟

با آوردن اسم این غذا همه به یاد شمال و دورهمی به همراه ناهار جوجه کباب می افتند. ما ایرانی ها هر زمان برنامه بیرون از شهر داشته باشیم، ناهاری که همیشه تدارک می بینیم، جوجه کباب است. به دلیل اینکه مواد را خودمان در خانه آماده می کنیم، ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید، مثل سفت شدن جوجه که در ادامه این مطلب، کار هایی که باعث سفت شدن جوجه میشود و روش های جلوگیری از آن را با هم بررسی خواهیم کرد.

رعایت یکسری نکات مهم و ساده در طبخ باعث میشود جوجه ای ترد و نرم داشته باشید.

علت اصلی سفت شدن جوجه کباب

آب لیمو و نمک: یکی علت های اصلی که باعث سفت شدن جوجه میشود، استفاده از آب لیمو و نمک است. اما حذف این دو مورد عملا غذای شما را بی طعم میکند. روش حل این مشکل این است که اول روغن را به تکه های مرغ  آغشته کنید تا آب لیمو و نمک کمتر به مرغ نفوذ کنند. بعد از اضافه کردن روغن، آّب لیمو و نمک را اضافه کنید و مواد را کاملا ترکیب کنید.

توجه داشته باشید که کره را نمیتوان جایگزین روغن کرد، به دلیل اینکه کره در سرما سفت میشود و مانع نفوذ آب لیمو و نمک به مرغ نمیشود.

علت دوم سفت شدن جوجه کباب

پیاز رنده شده: یکی دیگر از دلایل سفت شدن جوجه است. شاید این سوال برای شما به وجود آمده باشد که پیاز باعث سفت شدن نمیشود. بله درست است اما شما وقتی برای مزه دار کردن جوجه پیاز را رنده میکنید، پیاز به جوجه کباب میچسبد و وقتی شما جوجه ها را روی حرارت قرار میدهید، پیاز ها زودتر از جوجه پخته میشوند و فکر میکنید که جوجه ها هم به طور کامل پخته شده اند. بعد وقتی غذا را سرو میکنید متوجه می شوید که جوجه ها سفت هستند و کامل پخته نشده اند. پس بهترین کار این است که پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید یا  آب آن را بگیرید. در مقاله های قبلی سایت این مورد به صورت کامل توضیح داده شده است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی