رضیم
رضیم
چگونه جوجه کباب را گرم کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه جوجه کباب را گرم کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه جوجه کباب را گرم کنیم؟

معمولا غذایی که برای بار دوم گرم میشود، آن طعم و مزه خوب غذای تازه را ندارد و حتی گاهی بعد از گرم کردن مجدد غذا، نمیتوان آن را خورد. مخصوصا برای جوجه کباب و مرغ که معمولا بعد از گرم کردن مجدد، بوی زهم میگیرند. ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که جوجه را چگونه مجدد گرم کنیم تا این اتفاق نیفتد. اما به شما پیشنهاد میکنم غذا را همیشه تازه میل نمایید.

نکات گرم کردن جوجه کباب

برای گرم کردن بهتر است این غذا را روی حرارت مستقیم قرار ندهید. بهترین روش برای گرم کردن جوجه کباب این است که جوجه ها را در یک ظرف فلزی قرار دهید و روی سماور یا کتری قرار داده تا با حرارت ملایم گرم شوند. با این روش جوجه ها نرم میشوند.

روش دیگری که میتوانید جوجه ها را گرم کنید این است که ظرف فلزی که جوجه ها را در آن قرار داده اید را در ظرف بزرگ تری قرار داده و ظرف بزرگ را روی حرارت بگذارید تا جوجه ها با شعله غیر مستقیم گرم شوند.

جوجه و برنج را با هم گرم کنید. جوجه ها را روی قابلمه برنج قرار داده و کمی آب از سماور داخل آن بریزید، در قابلمه را گذاشته و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید به آرامی گرم شود.

روش دیگری که میتوانید آن را امتحان کنید این است که جوجه ها را به سیخ چوبی بکشید و داخل ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شوند. داخل فر و ماکروفر هم میتوانید قرار دهید.

پیشنهاد میکنم قبل یا هنگام گرم کردن جوجه کباب، روی جوجه ها کره بمالید. طعم و عطر خوبی به جوجه میدهد.

و روش آخر، جوجه ها را داخل فویل آلومینیومی که کمی به آن ها کره مالیده اید قرار داده و داخل فر یا ماکروفر قرار دهید.

سخن پایانی

همانطور که قبلا اشاره کردم، بهتر است غذا را تازه مصرف کنید. اما هیچوقت غذا را دور نریزید. با روش هایی که در بالا ذکر شد میتوانید جوجه های خود را مثل دفعه اول گرم کنید و از آن لذت ببرید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی