رضیم
رضیم
چطور جوجه کباب را خوشمزه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور جوجه کباب را خوشمزه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی کباب مرغ را خوشمزه می کند؟

کباب مرغ یا جوجه کباب یک غذای فوق العاده پرطرفدار و بسیار خوشمزه می باشد، که می توان آن را در میهمانی ها و مجالس رسمی از آن به عنوان غذای اصلی استفاده نمود.

باید توجه داشت که مزه دار کردن کباب مرغ، صرفاً فقط اضافه کردن آب لیمو و نمک و ادویه نیست. بلکه برای طبخ یک جوجه کباب خوشمزه و عالی، باید هم به افزودن مواد و استفاده از ترکیب مناسب مواد اولیه ایی مانند سس مایونز، زعفران، پاپریکا و.. توجه نمود، تا نتیجه مطلوب از طبخ این غذا به دست آید.

در ابتدا  باید تمام تکه های مرغ را به روغن مایع آغشته کرد. سپس به آن ها آب لیمو و نمک اضافه نمود. در مرحله بعد باید پیاز هایی که برای مواد جوجه کباب استفاده می شود را به صورت خلال های درشت خرد کنید. دلیل درشت خرد کردن پیاز ها این است که آن ها به مرغ نچسبند و طعم سوختگی به خود نگیرند.

همچنین می توان برای خوشمزه تر شدن کباب مرغ از زعفران دم کرده نیز استفاده کرد. برای صرفه جویی در مصرف زعفران دم کرده، بهتر است که به جای اضافه کردن زعفران به تمام مواد، آن را فقط روی تکه های مرغ بریزید. همچنین برای خوش عطر شدن آن می توانید مقداری پودر سیر و پودر پیاز به ترکیب اضافه کنید.

ترفند های خوشمزه شدن

برای تهیه کردن یک کباب مرغ خوشمزه و لذیذ با طعمی متفاوت می توان مقداری سس مایونز به مواد جوجه کباب اضافه کرد. این کار هم به خوشمزه شدن کباب مرغ و هم به ترد شدن آن کمک می کند.

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ باید از ادویه جات مناسب استفاده کرد. فلفل سیاه، ادویه جات معطر، زرد چوبه، و مقداری پودر پاپریکا و برگ بو به خوش طعم و خوش عطر شدن جوجه کباب کمک می کند.

همچنین بهتر است از فلفل دلمه ایی برای موادی که می خواهیم مرغ را در آن استراحت دهیم استفاده کنیم. لازم به ذکر است که یک ترفند برای خوش طعم شدن جوجه کباب این است که بهتر است قبل از طبخ، آن ها را در مواد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال استراحت دهید. همچنین هنگام کباب کردن جوجه ها می توان با یک برس، کره آب شده را روی مرغ بمالید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. طرز تهیه جوجه کباب رو فقط از یه لر بپرسید و بس .
    آبلیمو رو حتما حتما حذف کنید . ابتدا به تکه های مرغ زعفران و نمک و گلپر بزنید برای دو عدد مرغ یک قاشق غذاخوری گلپر رو با نمکدان و در ۵ مرحله روی مرغ ها بپاشید زعفران به مقدار دلخواه . بعد از یک ساعت خلال پیاز رو اضافه کنید . هرچه قدر بیشتر در مواد بمونه بهتر میشه . به هیچ عنوان به مرغ ها روغن نزنید .بعد از پخت به جوجه ها کره بزنید . جوجه ی هانی پز ،????والسلام با این روش همه عاشق دستپخت شما میشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی