رضیم
رضیم
چطور کباب کوبیده نرم درست کنیم ( 2نکته ساده)

چطور کباب کوبیده نرم درست کنیم ( 2نکته ساده)

چطور کباب کوبیده نرم درست کنیم

کباب کوبیده معمولا غذایی حرفه است و نیاز به مهارت و تجربه دارد، به همین دلیل زیاد این غذا را در منزل پخت نمی کنند و معمولا در رستوران ها این غذا را تهیه می کنند. برای پخت کوبیده فقط کافی است تا نکات آن را طبق دستور انجام دهید تا کوبیده نرم و لذیذ درست کنید.

در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت کوبیده نرم و آبدار را برای شما توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده نرم

گوشت چرخ‌کرده؛ یک کیلوگرم

پیاز؛ ۳۰۰ گرم

زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

 طرز تهیه کباب کوبیده نرم

ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز های رنده شده ای که از قبل آب آن را به خوبی گرفته اید، داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس به مواد نمک، فلفل و زعفرون از قبل دم کرده را اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ورز دهید و این کار را به مدت 15 دقیقه انجام دهید.

سپس به روی کاسه سلفون کشیده و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت یک ساعت مواد را بیرون بیاورید و به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز دهید. سپس مواد را به سیخ بکشید و با فشار انگشتان به کباب کوبیده ها شکل دهید.

در آخر کباب ها را به روی منقل بگیرید تا پخته شوند، سپس نوش جان کنید.

نکاتی که برای سفت نشدن کوبیده باید رعایت کنید

  • حتما دو سوم گوشت، گوشت گوسفند و یک سوم آن گوشت گوساله باشد. در غیر این صورت کباب کوبیده های شما نرم و لذیذ نمی شود.
  • حتما گوشت را دو مرتبه چرخ کنید. این کار کمک به نرم شدن کوبیده ها می کند.
  • باید کوبیده ها به روی منقل با حرارت متوسط و ملایم پخته شود تا کباب کوبیده ها نرم و لذیذ شوند.

سخن آخر

به دلیل اینکه پخت کباب کوبیده نیاز به مهارت و تجربه دارد، زیاد این غذا در منزل تهیه نمی شود و اکثر از رستوران ها این غذا را تهیه می کنند. شما می توانید با رعایت تمامی ترفند ها و نکات پخت کوبیده، کباب کوبیده های نرم و لذیذ تهیه کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *