رضیم
رضیم
چطور کباب کوبیده نریزد ( 2 نکته ساده)

چطور کباب کوبیده نریزد ( 2 نکته ساده)

چطور کباب کوبیده نریزد

بسیاری از افراد سعی کرده اند برای یک بار هم که شده کباب کوبیده را در منزل خود تهیه کنند اما با مشکل ریختن مواد در حین سیخ کشیدن کوبیده مواجه شده اند. برای سیخ کشیدن مواد کوبیده باید نکات و ترفند هایی را رعایت کنید تا مواد در حین سیخ کشیدن نریزد.

در ادامه با ما همراه باشید تا تمامی این نکات را برای شما به صورت کامل توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

چه نکاتی را رعایت کنیم تا کباب کوبیده در حین سیخ کشیدن نریزد

بهترین نوع گوشت برای تهیه کوبیده، سردت و گردن است به همراه مقداری چربی گوسفند تا کوبیده ها چرب و لذیذ شوند.

ابتدا قبل از آن که مواد را به روی سیخ قرار دهید بهتر است، مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. همچنین سیخ ها را هم داخل یخچال قرار دهید.

دقت کنید که تمیز بودن سیخ ها قبل از استفاده بسیار مهم است. پس سیخ های کباب را به خوبی تمیز کنید.

بهتر است گوشت را برای تهیه کباب کوبیده نشویید تا چسبندگی و انسجام بین آن کم نشود.

برای انسجام و چسبندگی مواد کوبیده می توانید مقداری گوشت مرغ به مواد اضافه کنید. زیرا چسبندگی گوشت مرغ بسیار زیاد است و باعث انسجام، بین مواد کوبیده می شود. بنابراین در حین پخت، دیگر مواد نمیریزد.

نکته بعدی که بسیار مهم است گرفتن کامل آب پیاز رنده شده است. حتما باید تمامی آب پیاز را بگیرید تا در حین پخت باعث ریختن مواد نشود.

ورز دادن مواد بسیار مهم است. بهتر است حدود 15 دقیقه به خوبی مواد را باهم ورز دهید تا انسجام به خوبی بین مواد شکل گیرد.

بعد از آن که مواد را به سیخ کشیدید بهتر است دوباره آن ها را با سیخ، داخل یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی سرد شوند.

حتما هر دو طرف موادی را که به روی سیخ کشیدید خوب فشار دهید تا کاملا به سیخ بچسبد.

سخن آخر

برای اینکه در حین سیخ کشیدن و پخت، مواد نریزد، باید یک سری نکات و ترفند هایی را انجام دهید. در قسمت بالا تمامی این ترفند ها را برای شما به صورت کامل توضیح داده ایم که با استفاده از این ترفند ها می توانید با خیال آسوده کباب کوبیده های بسیار خوشمزه بدون آن که مواد آن بریزد تهیه کنید و نوش جان کن

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *