رضیم
رضیم
برای جوجه کباب چه موادی لازم است؟ (2 نکته ساده)

برای جوجه کباب چه موادی لازم است؟ (2 نکته ساده)

برای جوجه کباب چه موادی لازم است؟

جوجه کباب یک غذای خوشمزه و قدیمی ایرانی که سال های بسیار است، در مهمانی و مجالس پخته و سرو میشود. ممکن است پخت آن را در منزل امتحان کرده باشید، اما اگر تا به حال خودتان جوجه کباب طبخ نکرده اید و نمی دانید به چه موادی برای تهیه و طبخ آن نیاز دارید، پیشنهاد میکنم تا انتهای این مطلب را مطالعه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب در منزل

  1. اصلی ترین موردی که نیاز داریم، مرغ است. بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید. از مرغ های یخ زده به هیچ عنوان استفاده نکنید. کیفیت غذای شما را بسیار پایین میاورد.
  2. به پیاز نیاز داریم. بهتر است آن را به صورت خلالی خرد کنید یا آب آن را بگیرید.
  3. مورد بعدی زعفران است، که به صورت آسیاب نشده هم میتوان استفاده کرد. اما بهتر است زعفران را دم کرده و غلیظ درست کنید. به دو روش هم با یخ، هم با آب جوش میتوان آن را درست کرد.
  4. آب لیمو یا آب لیمو ترش ، که استفاده از آب لیمو تازه به خوشمزگی غذا کمک خواهد کرد.
  5. ادویه جات مختلفی از جمله نمک و فلفل که ادویه های پایه هستند. شما با توجه به سلیقه و ذائقه خود میتوانید ادویه های متفاوتی به مواد اضافه کنید.
  6. روغن، بهترین روغنی که برای تهیه این غذا می توانید استفاده کنید، روغن زیتون است. علاوه بر عطر خوب، طعم خوبی به جوجه کباب خواهد داد.
  7. به ماست نیاز داریم. از انواع مختلف ماست، از جمله چکیده، پر چرب و کم چرب با توجه به سلیقه و ذائقه خود میتوانید استفاده کنید.
  8. به کمی سس مایونز نیاز داریم که به نرم شدن جوجه کمک می کند.

4 مورد اول از اصلی ترین مواد جوجه کباب است. بقیه موارد را به دلخواه میتوانید حذف کنید.

وسایل مورد نیاز برای پخت جوجه

حال بعد از طعم دار کردن جوجه ها، نوبت به کباب کردن آن ها می رسد.

به تعدادی سیخ جوجه کباب نیاز داریم که بهتر است از نوع استیل استفاده شود. شما هم میتوانید، جوجه ها را روی زغال کباب کنید و هم از کباب پز استفاده کنید. حتی میتوانید با استفاده از سیخ چوبی آن ها را به سیخ بکشید و در ماهیتابه سرخ کنید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *