رضیم
رضیم
چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه ( 2 نکته ساده)

چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه ( 2 نکته ساده)

چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه

کباب تابه ای از غذا های سبک و فوری خانگی در فرهنگ ما می باشد.  از جمله مشکلاتی که ممکن است برای کباب تابه ای پیش بیاید جمع شدن آن است. در این مقاله سراغ دلایل جمع شدن آن و نکات جلوگیری یا رفع این مشکل می رویم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل جمع شدن کباب تابه ای

همانطور که گوشت استفاده شده در کباب تابه ای عنصر اصلی مواد این غذا است پس اصلی ترین دلیل جمع شدن این غذا هم گوشت آن است.  بالا بودن درصد چربی گوشت استفاده شده در مواد باعث جمع شدن کباب حین پخت می شود.  گوشت استفاده شده در این غذا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوشت گوساله است.  به طور معمول مشکل اصلی از گوشت گوسفند استفاده شده به دلیل چربی بیشتر می باشد.  بهتر است هنگام خرید گوشت ذکر کنید که ۷۰ درصد گوشت قرمز و ۳۰ درصد چربی تحویل بدهند. یا اینکه می توانید از مقدار بیشتری گوشت گوساله به دلیل چربی کمتر استفاده کنید.  ماده دیگری که در ترکیبات کباب تابه ای استفاده می شود پیاز است.  بهتر است پیاز را با رنده درشت رنده کنید و از میکسر یا خوردکن بپرهیزید.  قبل از مخلوط کردن مواد نیز آب پیاز را جدا کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.

راه های جلوگیری از جمع شدن کباب

بعد از نام بردن دلایل جمع شدن کباب تابه ای و راه های رفع آن، وقت آن است چند فوت کوزه گری راجع به راه های جلوگیری از جمع شدن غذا جهت اطمینان بیشتر نام ببریم تا با به کار بردن آن ها مطمئن شویم کباب جمع نمی شود.  هنگام مخلوط کردن مواد خالی از لطف نیست اگر کمی پودر سوخاری یا سیب زمینی کوچک رنده شده به مواد اضافه کنیم.  همچنین آب پیاز رنده شده برای مواد را در ظرف جداگانه نگه دارید و هنگام وَرز دادن مواد کمی از آن را به دستتان بزنید تا هم مواد به دستتان نچسبد و هم از جمع شدن غذا جلوگیری کند.  هنگام پخت کباب دقت کنید حرارت خیلی کم نباشد زیرا مواد آب می‌اندازد.  و آخرین نکته اینکه کمی آب دار برداشتن کباب نیز برای جمع نشدن کباب مؤثر است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی