موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه اشکنه بادمجان و کشک
متن ویدئو طرز تهیه اشکنه بادمجان و کشک
ما برای اینکه از بادمجون استفاده کنیم اولین کاری که باید بکنیم اینه که پوستشونو بگیریم. بستگی داره که ما برای چه کاری بخوایم استفاده کنیم. مثلا اگر برای خورشت استفاده کنیم نیاز به اینکه سرشون و بزنیم نداریم حتی نیاز داریم سرش باشه که از له شدنش جلوگیری کنیم. بادمجون پوست میگیریم بادمجونایی که پوست کردیم و نمک میزنیم اشکالی نداره اگر خیلی نمک بزنیم به دلیل این که بعد ما این نمک ها رو باید از روش بشوریم و بره. حداقل به مدت بیست دقیقه میذاریم تا اون آبش و پس بده آب تلخی بهش میگن اون و چون سودا زاست آب سوداش بریزه و بعد ما میشوریم و کاری که لازمه رو انجام میدیم. ما برای درست کردن اشکنه بادمجون و کشک اول کاری که میکنیم پیازمون و نگینی خرد میکنیم و به قابلممون اضافه میکنیم. پیاز و به صورت نگینی خرد کردیم و الان به قابلممون اضافه میکنیم بادمجونهایی که نمک زدیم و ببینید آب سوداش و پس داده ما اینها رو میشوریم بادمجونهامون و که شستیم الان کامل خشکشون میکنیم حتی ظرفمون و میذاریم خشک بشه که وقتی که توی روغن میریزیم بادمجون هامون خشک شده باشه. چون وقتی داخل روغن میره ممکنه روغن و بپرونه. توی این نگینی خردش میکنیم ببینید بادمجون و نگینی خرد میکنیم.
برای اینکه روغنمون نسوزه من یک بادمجونی که خرد کردم به تابه اضافه میکنم خب این سه تای دیگرم خرد میکنم و به تابه اضافه میکنم. همینطور که دارین میبینین بادمجونهامون و گذاشتیم سرخ بشه پیازهامونم گذاشتیم سرخ بشه الان تو این فرصت باقی مونده فرصتی که داریم و منتظریم بیایم گوجه فرنگی هامونم به صورت نگینی درشت ریز میکنیم. درشتشو ببینید به انداره باشه دیگه بیشتر از این درشت ریز نکنیم ما 8 تا گوجه داشتیم نگینی درشت ریز کردیم الان اینها رو به بادمجونمون اضافه میکنیم.
یک لیوان آب به کشکمون اضافه میکنیم تا یکم رقیق بشه ما دو لیوان کشک داشتیم که یک لیوان آب بهش اضافه کردیم و یک مقدار رقیقش کردیم و الان کنار میذاریم. پیازامون وقتی به این حد رسید ما زردچوبه رو به پیازمون اضافه میکنیم دو قاشق چای خوری زرد چوبه داشتیم که پیازمون اضافه میکنیم/ اینجا ما سه قاشق غذاخوری رب داریم و رب رو با پیازمون اضافه میگنیم و تفت میدیم. تو این مرحله یک قاشق چای خوری فلفل سیاه داشتیم اضافه میکنیم دو قاشق چای خوری هم نمک. چهار حبه سیر داریم که من چهار حبه سیر و اضافه میکنم شما اگر خمیر سیر داشتین یک قاشق یک قاشق مربا خوری سر پر بهش اضافه کنید. تو این مرحله تا این حد که سرخ شد ما دو قاشق غذاخوری نعنا داشتیم که نعنا رو هم اضافه میکنیم. خیلی همین مقداری و که هم زدیم برای نعنا کفایت میکنه و بیشتر از این نیاز نداریم که زمان بهش بگذره کشکمون و که دو لیوان کشک و که با یک لیوان آب رقیق کردیم به این مواد اضافه میکنیم. آب جوش میریزیم و منتظر میمونیم تا جوش بیاد. تو این مرحله که شروع کرد به جوشیدن ما بادمجون و گوجه فرنگیمون و بهش اضافه میکنیم. ما اشکنه بادمجون و کشکمون و رو بعد از این پنج دقیقه که جوشید دیگه آمادهی سرو هستش. ما در خدمتتون خواهیم بود. چقدر رنگ قشنگی داره این اشکنه بادمجون و کشکمون آماده شده میارم که با سروش کنیم.
راستین –
چه ایده خوب و راحتی🙂😉
سایا (خریدار محصول) –
عالیه واقعا😍🤩