رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم جوجه کباب عربی:
سینه یا ران مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست
پودرسیر،پاپریکا،فلفل سیاه،نمک
آبلیموی تازه
رب گوجه
روغن زیتون
ارده
جعفری
زعفران و کره برای براش روی کباب
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را خرد کرده به اندازه جوجه کبابی سپس با پیاز،ماست،نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا،پوره سیر و ارده و روغن زیتون مخلوط کرده چند ساعت استراحت میدهیم بعد از آن رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده تا رنگ باز کند و با نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط میکنیم و بعد از اینکه خنک شده به مواد جوجه کباب مزه دار شده اضافه میکنیم و بعد دوباره مقداری ارده اضافه میکنیم و در نهایت جعفری ساطوری شده (سعی کنید جعفری ها را خیلی ریز خرد کنید ) و با مواد مرغ محلوط کرده و همه مواد رو دوباره حداقل ۱ ساعت استراحت دهید و بعد به سیخ کشیده و روی شعله ملایم گاز یا زغال کباب کنید، و در نهایت از مخلوط زعفران و کره روی جوجه ها داده و با برنج زعفرانی نوش جان کنید .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه جوجه کباب عربی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *