رضیم
شماره دستور پخت: 1549
رضیم
طرز تهیه حليم بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

آخه چقدر تركيب بادمجان وبرنج و گندم و گوشت و عدس باهم معركستت اصلا داريم تركيب از اين خوشمزه تر واسه افطار،بريم كه درستش كنيم👌🏻😉

بادمجان سرخ شده ٣ عدد متوسط
برنج،گندم،عدس با هم ١ليوان
گوشت گوسفندي ٢٥٠(قلوه گاه مناسبه كه هم چربيش مناسبه و هم حليم حالت كشدار ميشه)
پياز داغ و نعنا داغ و سير داغ و زعفران به ميزان لازم(مقداري براي داخل حليم و بقيه براي تزيين)
كشك براي تزيين
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه: ابتدا گوشت قلوه گاه را با مقداري پياز و سير و فلفل ميپزيم،بعد از پخت آب را از گوشت جدا كرده و در قابلمه تميز ميريزيم و گرشت را از چربي جدا كرده و ريش ريش ميكنيم(چربي را دور بريزيد چون چربي را به آب پس داده)و بعد برنج و گندم و عدس را كه از چند ساعت قبل خيس كرديم به آب گوشت اضافه ميكنيم و بعد از حدودا ٢ ساعت بهش بادمجان ها را اصافه كرده (ميتونيد زمان را با زود پز خيلي كم كنيد) و همچنين سير داغ و پيازداغ و نعنا داغ و گوشتي را كه ريش ريش كرده بوديم و مقداري زعفران اصافه ميكنيم و دوباره ميزاريم بپزه بعد از اون وسط پخت مواد حليم را مقداري با گوشتكوب ميكوبيم و نمك و فلفل را اندازه ميكنيم تا نرم و يكدست بشه البته خيلي له نه و دوباره هم ميزنيم كه قشنگ روي حرارت مواد به خرد هم بره و جا بيفته،آمادست تو اين شباي رمضان به هيچ وجه از دستش نديد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حليم بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *