موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت بادمجان
متن ویدئو طرز تهیه خورشت بادمجان
سلام سلام دوستان و همراهان گرامیاین بار اومدیم مهمون خونههاتون باشیم با خورشت بادمجان لطفا با ما همراه باشید، سر بادمجان که سبز رنگه میزنیم و پوست میگیریم من بقیه بادمجونها را سرخ کردم فقط این را به عنوان نمونه آوردم که دوستان ببینند، بادمجونایی که برای خورشت استفاده میکنیم نیاز هست که این بادمجونهامون کامل باشن نمک بهش میزنیم دلیل این که نمک میزنیم اینه که آب تلخی و آب سودای بادمجون ازش خارج بشه میگذاریم یک هفت هشت ده دقیقه ای بمونه و بعد از این که این موند، بهش ماست میزنیم و توی روغن سرخش میکنیم.
هفت هشت ده دقیقه که گذشت به بادمجونامون کاملا با براش ماست میکنیم آغشته ماست که شد در روغن داغ سرخش میکنیم. میتونیم به خاطر این که پخته و مغز پخت بشه با چاقو یک برشی هم توی این قسمت ایجاد کنیم. این فقط مال خورشتهامونه، خوب این را من میگذارم داخل روغن تا سرخ بشه، بقیه بادمجونها را هم همین جور سرخ میکنیم بعد میام خدمتتون. بادمجونها کاملا سرخ شد من اینها را برمیدارم و بقیه مراحل را باز در خدمتتون هستیم.
ما برای درست کردن خورشت بادمجون نیاز داریم که گوشتامون رو قطعات بزرگتری تقسیم کنیم فکر میکنیم این قطعه قطعه مناسبی باشه، ما به این قطعات تقسیم میکنیم چهار صد گرم کوشت گوسفند داریم، گوشت لخم گوسفند هست داریم کاملا مشخصه ما این چهارصد گرم را میریزیم داخل قابلمه، پیازها را به صورت نگینی ریز سرخ میکنیم و میگذاریم با گوشتمون بپزه. این یک نصف پیاز بزرگ بود که چون یکی ش خیلی زیاده من نصفش را استفاده کردم میریزم داخل گوشت، سه لیوان آب میریزم زیرش رو روشن میکنم میگذارم گوشتامون بپزه وقتی که پخت میام خدمتتون تا بقیه مراحل رو بریم. گوشتها کاملا پختند مشخصه. ببینید گوشتامون کاملا پختند.
دو تا پیاز متوسط داشتیم، خورد کردیم گذاشتیم سرخ بشه، الان سرخ شده آماده است ما زردچوبه مون رو اول زردچوبه مون را اضافه میکنیم. زردچوبه مون رو یکی دو دقیقه با همین پیازهای سرخ شده مون تفت میدیم بوی ساری زردچوبه که بره دو قاشق غذا خوری رب داریم این دو قاشق غذاخوری رب رو به موادمون اضافه میکنیم، ربمون رب خانگیه، اگر دوستان تمایل داشته باشند میتونند در بالا ویدیوش را مشاهده کنند. ما میگذاریم تا ربمون رنگش رو به روغن پس بده و اصطلاحا بوی خامیش از بین بره، یک ذره ای من زیر گاز را زیاد میکنم یک قاشق چایخوری فلفل سیاه داریم و یک قاشق چایخوری هم نمک، میریم به ربمون اضافه میکنیم ببینید رب رنگش رو به روغن داره پس میده.
من روغن زیاد نمیریزم به دلیل این که بادمجون الان خیلی به خودش روغن گرفته و مطمئنا وقتی که میاد داخل این روغنش رو پس میده و بیش از حد چرب میشه. ما تقریبا دوازده تا بادمجون داریم من این بادمجونها را به ماهیتابه مون اضافه میکنم و توش به ترتیب میچینم گوشتمون که پخته و اول آبش رو اضافه میکنیم ببینید غلظت کامل آب گوشت را ببینید دلیلش چیه دلیلش اینه که اون ربهایی که ما داریم دیگه با آب و روغنی که موجوده در گوشت و بادمجون هست، رنگش رو به خوبی به مواد پس دادند. گوشتها را روش اضافه میکنیم که از له شدن گوشتها جلوگیری کنیم. گوجه فرنگیهامون رو به دو قسمت تقسیم میکنیم روی خورشتمون میچینیم.
شش تا گوجه فرنگی را به دو نصف تقسیم کردم روی این چیدم کنار گوشتها ، گوشتها را هم روش گذاشتم ، دربش را میگذارم زیرش را کم میکنم و به مدت نیم ساعت میگذارم که همه با هم پخته و هم مزه بشن و میام خدمتتون، خورشت بادمجان یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورشتهایی هست که در واقع متداوله در جامعه ما و ازش استفاده میکنن. علت خوشمزگی و لطافتش و مشهور بودنش به میزان پختی هست که داره، هر چقدر ما میزان پخت بادمجون را افزایش بدیم، بادمجونمون از لطافت بیشتری برخوردار خواهد شد برای همین در پخت کلا غذاهایی که بادمجان دارند، خصوصا خورشت بادمجان اصلا عجله نکنید زمانی که شروع کرد به جوشیدن زیرش رو کم کنید با شعله کم روی حرارت و به آرامیبگذارید سی تا چهل دقیقه پخته بشه و حیفه اون لطافتش رو بادمجون از دست بده.
خوب امیدوارم که شما هم درست کنید حالا انشالله من این رو آماده شد میارم برای سرو خدمت شما. خورشت بادمجون ما آماده شد آوردیم خدمتتون، خوب، ببینید یک موضوعی را من این جا خدمتتون عرض کنم، در مورد این که شما در خورشت بادمجان برای هر نفری حداقل دو تا بادمجون در نظر بگیرید اما اگر کسی بود بین شماها تو خانواده هرجا، بیشتر مصرف میکردید، خوب هرچقدر که صلاح دیدید اما یک تکه گوشت، دوتا بادمجان و یک نصفه برش گوجه فرنگی این انگار اندازه متعارف خورشت بادمجان هست.
ما توی خورشت بادمجان از هیچ گونه لیمو یا ترشی استفاده نمیکنیم ولی به همون چیزی که خودش داره مثل مثلا رب گوجه فرنگی و خود گوجه فرنگی اکتفا میکنیم ممکنه بعضی از دوستان از این آیتم استفاده کنند هیچ منافاتی نداره که استفاده از این، ممکنه دوستان دوست داشته باشند که اصلا خورشتشون ترش بشه، اون دیگه با خودشون هست من خورشت بادمجون رو برای سرو میبرم و در خدمتتون هستم. همراهان عزیز خورشت بادمجان ما آماده سرو شد آوردیم که به شما تقدیم کنیم امیدوارم که شما هم از این ویدیو راضی باشید، اگر از کانال رازهای آشپزی که کانال خودتون هست احساس رضایت دارید لطفا ما را سابسکرایب کنید. لایک و کامنت هم فراموش نشه، هرکجا هستید بهترینها را براتون آرزو میکنم خدا یار ونگهدارتون باشه، خدانگهدار.
طرز تهیه خورشت بادمجان هیوا
اخه اين بادمجون چيه كه هر چي باهاش درست ميكنيم خوشمزه ميشه☺️👌🏻
خورشت بادمجان
گوشت گوسفندي ٣٠٠ گرم
بادمجان ٣ عدد متوسط
پياز ١ عدد متوسط
گوجه ٢ عدد متوسط
سير ١ حبه(اختياري)
رب گوجه ٣ قاشق غذاخوري
غوره(اگر در دسترس بود)
نمك،فلفل،زردچوبه،دارچين به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادمجان ها رو از یک ساعت قبل پوست گرفته ، نمک میزنید تا تلخی اش گرفته شود بعد از یک ساعت اونا رو شسته و خشک میکنید و در روغن سرخ میکنید.در قابلمه اي مناسب مقداري پياز خورد شده بريزيد و با روغن و زرد چوبه و فلفل و پوره سير تفت بديد تا سبك بشه سپس بهش گوشت را اضافه كرده تا گوشت ها سرخ بشن تغيير رنگ بدن سپس رب گوجه را اضافه تا رب رنگ باز كنه بعد از آن
چوب دارچین و مقداري آبجوش اضافه كرده و احازه ميدهيم تا كاملا بپزه..بعد از پخت بهش بادمجان هاي سرخ شده و غوره و گوجه سرخ شده را اضافه ميكنيم و شعله را ملايم كرده تا كاملا جا بيفته و قوام بياد.در كنارش هم يه كته زعفراني درست كنيد و نوش جاااان😍👌🏻
حمیدرضا (خریدار محصول) –
اینو باید امتحان کرد 😉 👍🏻 🙏🏻 👏🏻
هرانوش –
چه خوشمزههههه😉👏🏻👏🏻
دادآفرید (خریدار محصول) –
مثل همیشه خوشمزه و جذاب????