

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت باقالا با ماست
متن ویدئو طرز تهیه خورشت باقالا با ماست
سلام دوستان و همراهان گرامیاین بار اومدیم مهمون خونههاتون باشیم با یک خورشت خوشمزه به نام خورشت باقالی با ماست لطفا با من همراه باشید.
ما برای درست کردن خورشت باقالی با ماست یک مقداری روغن قابلممون میریزیم و گوشتامون رو که الان من این جا گوشت بوقلمون استفاده کردم، حدود پانصد گرم گوشته من این پانصد گرم گوشت رو میریزم داخل روغن که یک مقدار سرتفت بدم، چون وقتی آب میریزم داخلش دیگه کف نکنه، خوب به این حد که رسید و تغییر رنگ داد دیگه کفایت میکنه و دیگه آب ما کف نمیکنه، یک دونه پیاز را داریم پیاز را نگینی خورد کردیم من تو این مرحله به گوشتمون اضافه میکنیم یک خیلی کوچولو برگ بو داریم، من یک چهارم برگ بو رو ریز کردم، اون رو هم داخلش میاندازم اون رو هم اضافه میکنم تو این مرحله چون گوشتامون داغ هستند دیگه نمیتونیم آب سرد اضافه کنیم حتما آب داغ اضافه کنیم من آب داغ را اضافه میکنم به اندازه این بوقلمون یک ذره سفت تر هست، و زمان بیشتر و با اب بیشتر نیاز داره که بپزه، سه لیوان به قابلمه آبجوش اضافه میکنم دربش را میگذارم ومیگذارم که بپزه و برای بقیه مراحل در خدمتتون هستیم.
همون طور که ملاحظه میکنید گوشتامون پخته و ما الان باید مرحله بعدی پخت خورشت باقالا با ماست را انجام بدیم. ما برای این کار پیاز رو من زودتر آماده کردم برای این که وقت شما عزیزان گرفته نشه، پیاز رو به تابه اضافه میکنم. این دو قاشق غذاخوری سر پر پیاز داغ هست که معادل یک دونه پیاز متوسط هست، تو این مرحله ما ادویههاش رو اضافه میکنیم، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، دو قاشق چایخوری نمک، نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز اینها را اضافه میکنیم. سیصد و پنجاه گرم باقالا داریم باقالامون رو به روغن و موادی که ادویههامون اضافه میکنیم.
به این مرحله که رسید و یک سرتفت کوچیک خورد گوشت رو به تابه مون اضافه میکنم. توی این مرحله به خاطر این که باقالیهامون بپزن، به مدت ده دقیقه درب تابمون رو میگذاریم و میگذاریم با همدیگه پخته بشن، تا وقتی که باقالاهامون پخته میشن دو قاشق غذاخوری سرپر پودر نشاسته گل دارم، این نشاسته گل رو به.. البته نشاسته دیگه هم داشتید خواستید استفاده کنید مانعی ایجاد نمیکنه، این اما نشاسته گله.
من یک کمیآب بهش اضافه میکنم به حدی که بتونم خوب هم بزنم. این کاملا ببینید حل شده و اصلا دیگه شما چیزی از پودر نشاسته داخلش نمیبینید تو این مرحله دو پیمانه دو لیوان فرانسوی ماست داریم، ماست رو به این همین ماده اضافه میکنم و خوب هم میزنم تا یک دست بشه، اگه دوره ای چیزی داره باز بشه و اینها با همدیگر کاملا یک دست بشن، این رو کاملا آماده شده میگذارم کنار، خوب این جا پنجاه گرم گشنیز دارم گشنیزهامون میگذارم و خوردش میکنم. خورد شدنش نه زیاد باید ریز باشه نه زیاد درشت، زمان اضافه کردن گشنیز به خورشت زمانیه که سیر رو اضافه میکنم سیر و گشنیز سه چهار دقیقه آخر اضافه میشن. دلیل این کار هم اینه که عطر وبوشون رو حفظ کنن، توی این مرحله ده دقیقه تمام شده و این نشاسته و ماست رو و آب رو به خورشتمون اضافه میکنیم.
دربش رو میگذاریم میگذاریم بجوشه و جا بیفته و بعد مراحل بعدی باز در خدمتتون هستیم. خوب ببینید این باقالامون پخته شده و این خورشت آماده شده جا افتاده مرحله ای هست که ما فقط نیاز داریم این گشنیزها را بهش اضافه کنیم گشنیزهایی که خورد کردیم من اینها را اضافه میکنم به خورشت ما سه حبه سیر درشت اگه داشته باشیم سه حبه، مثل ما خیلی ریز باشه حدود شش حبه سیر خورد میکنیم داخل غذا. بعد از این که این سیرها را کاملا خورد کردیم دیگه ما حدود دو سه دقیقه بیشتر زمان نمیدیم بعد از دو سه دقیقه که روی گاز موند و حرارت و جوشید دیگه میتونیم کامل غذامون رو برداریم و سرو کنیم. این فقط برای اینه که عطر و بویی که این گشنیز و سیر داره از دست نره، دربش را میگذاریم و آماده میشم برای سرو. این مرحله دیگه مرحله ایه که آماده شد و ما میتونیم غذامون رو سرو کنیم.
خورشت باقالی با ماست ما آماده سرو شد آوردم خدمتتون، امیدوارم که شما هم از این ویدیو راضی باشید اگر از این ویدیو خوشتون اومد لطفا کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید به دوستان و عزیزانتون معرفی کنید لایک و کامنت هم فراموش نکنید. شاد و خوب و خرم زندگی کنید بهترینها را براتون آرزومندم خدا نگهدار.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.