موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت به آلو
متن ویدئو طرز تهیه خورشت به آلو
سلام دوستان و همراهان گرامی، این بار مهمون خونههاتون شدیم با یه غذای سنتی و بسیار خوشمزه به نام به آلو. سلام عزیزای دلم، لطفا تا پایان این ویدیو با ما همراه باشید.
پیاز رو ریختیم سرخ بشه برای این که وقتتون گرفته نشه، ما تو این مرحله میایم زردچوبه را بهش اضافه میکنیم که این حدود یک قاشق چایخوری زردچوبه هست، الان یک کم نمک اضافه میکنیم یک قاشق چایخوری نمک برای اون اضافه میکنیم و مرغهامون رو داخل این روغن سرتفت میدیم، دلیلش چیه سرتفت دادنمون، دلیلش اینه که گوشت مرغ یک ذره رنگش عوض بشه و سفت بشه و از باز شدن مرغ جلوگیری بشه، ما میگذاریم این سرتفت بخوره. در این فاصله من هم بهها را باید تقسیم کنم، هستهها را بگیرم و ریز کنم.
ناگفته نماند که ما این جا چهار عدد به داریم برای این غذامون. ما هر طرف از مرغهامون رو حدود دو سه دقیقه سرتفت میدیم. یک ذره رنگش مثل این عوض شد دیگه کفایت میکنه و برمیگردونیم طرف دیگه را سرتفت میدیم، طرف دیگه مرغمون سرتفت خورده این جا من مقداری آبجوش خیلی کم اضافه میکنم تا مرغهامون بپزن.
بعد از این که ما ابجوش را اضافه کردیم و شروع به جوشیدن کرد درب ماهیتابه مون رو میگذاریم با حرارت متوسط روبه پایین به مدت نیم ساعت میگذاریم مرغها بپزن، تو این فاصله یک بار هم پشت و روش هم میکنیم. دربش را هم بگذارید. خوب تو این فاصله که مرغها دارن پخته میشن، ما ماهیتابه را گذاشتیم روی هیتر و روغنمون رو هم ریختیم، زرد چوبه بهش اضافه میکنیم حدود یک قاشق چایخوری دیگه زردچوبه بهش اضافه میکنیم، ربمون رو بهش اضافه میکنیم و میگذاریم که ربمون توی روغن رنگش رو باز کنه که دو ونیم قاشق غذا خوری ما این جا رب داریم.
از کجا میفهمیم که ربمون رنگش را پس داده وقتی ربمون رو بزنیم به یک سمتی کنار و ببینیم رنگ روغنمون تغییر کرده، از روی اون رنگ رب رو میتونیم احساس کنیم که این رنگ روغن را کاملا عوض کرده و رب کاملا سرتفت خورده. این وقتی که سرتفت میخوره بوی خامیرب از بین میره، وقتی که ما غذا مصرف میکنیم دیگه احساس نمیکنیم که این غذا رب داره و طعم غالب رب رو داشته باشه. یک و نیم قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری یعنی یک دوم قاشق چایخوری هم فلفل همش هم کامله بله. توی این مرحله زعفرون رو بریزیم و بهها را اضافه کنیم.
کامل بریزید همش رو.بهها را هم این مقدار به برای چهار نفر هست ما برای هر یک نفر یک دونه به در نظر گرفتیم. حدود پنج دقیقه بهها را با رب و ادویهها سرتفت میدیم، و مقدار خیلی کمیبهش آب اضافه میکنیم، چرا کم؟ چون مرغهای ما احتمال داره آب انداخته باشن و ما بعد که به این اضافه میکنیم زیاد پر آب نشن. آب جوش هم باید اضافه کنیم.
حدود کمتر از یک لیوان میشه این که ما اضافه کردیم، بعد از این که ما حدود پنج دقیقه را سرتفت دادیم، و آبجوش بهش اضافه کردیم، میگذاریم با شعله کم، دربش هم میگذاریم و میگذاریم با همدیگه بخار پز بشه، خوب در این مرحله مرغها که پختن را به بههامون اضافه میکنیم، خوب بهها که ده دقیقه پختند مرغهامون هم پختش، حالا ما مرغامون داریم به بههامون اضافه میکنیم. حدود پانزده تا آلو داریم که اینها را از شب قبل خیس کردیم اونا را هم اضافه میکنیم. شکر دو قاشق غذاخوری، چهار قاشق غذاخوری هم ابلیمو اضافه کنید.
همه مواد را اضافه کردیم، به مدت نیم ساعت با حرارت بسیار کم و سوزنی میگذاریم اینها با همدیگر پخته شن و یک مرتبه هم تو این فاصله ما مرغامون رو پشت رو میکنیم بعد که آماده شد میایم خدمتتون برای سرو، یادتون باشه که حتما دربش هم بگذاریم. با ما همراه باشید تا برای سرو خدمتتون برسیم. این هم از خورشت به آلومون آوردیم خدمتتون امیدواریم که شما هم بپزین. ممنونم که یک بار دیگه ما رو مهمون خونههاتون کردین عزیزای دلم، اگر از این ویدیو خوشتون اومد، لطفا کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید و لایک و کامنت هم فراموشتون نشه.
در پایان چند تا ویدیو به شما پیشنهاد میشه لطفا اونا رو هم مشاهده بفرمایید تا ویدیوهای بعدی خدا نگهدارتون میشه. به خدا میسپارمتون، خدا نگهدار.
یزدان (خریدار محصول) –
خیلی طرز تهیه ساده ایه🙏🏻😊
وحیده (خریدار محصول) –
چه جذااااااااااابه لعنتی👌🏻
آرشان –
عکس قشنگی داره، معلومه خیلی خوشمزه است🙂😉
شادیه (خریدار محصول) –
چقد خوبین شما ???????? ????