

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت داوود پاشا
متن ویدئو طرز تهیه خورشت داوود پاشا
سلام به روی ماهتون به آشپزخونه من خوش اومدین با یه غذای خوشمزه دیگه در خدمتتون هستم، امروز قراره براتون خورشت داود پاشا غذای ترکیه ای درست کنم.
حتما تا آخر ویدیو ببینید نظراتتون رو برای من کامنت بگذارید. حتما یادت باشه کانال را سابسکرایب کنی، دکمه بغلش را بزنی برای این که من هر وقت غذای جدید میگذارم شما متوجه بشین و بتونید ببینید اون زنگوله بغل را بزنید تا نوتیفیکشن براتون روشن بشه. بریم با همدیگه داشته باشیم طرز تهیه داود پاشای خوشمزه رو. با من همراه باشید. برای طرز تهیه غذا، گوشت چرخ کرده نیاز داریم من مخلوط گوسفند و گوساله دارم استفاده میکنم.
حالا شما نسبت به ذائقه خودتون از گوساله یا گوسفندی میتونید استفاده کنید. من یه دونه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم به گوشت اضافه میکنم گوشتم سیصد گرمه، پیازم هم یک دونه هست و دو قاشق چایخوری هم نعنای خشک اضافه کنید و دو قاشق غذاخوری هم آرد نخودچی، یک قاشق چایخوری هم بهش زردچوبه اضافه کردم و یک قاشق چایخوری هم نمک. من فلفل را یک ذره دیرتر اضافه کردم، ولی قبل از این که ورز بدین میتونید فلفل را هم اضافه کنید من موقع اضافه کردن فراموش کردم، ولی بعدش که یادم افتاد به اندازه یک دوم قاشق چایخوری بهش فلفل اضافه کردم، همه مواد رو با هم ورز بدین، میتونید از غذاساز هم واسه ورزدادنتون استفاده کنید.
درحین ورز دادن اگر دیدید تکههای بزرگی از پیاز داخلش هست آنهارا حتما جدا کنید چون ما پیاز را رنده کردیم احتمال داره یه تیکههای بزرگ هم داخلش افتاده باشه اگر همچین چیزی به چشمتون خورد و تو دستتون دیدید بردارید به خاطر این که ما میخوایم این کوفتههای ما یک دست باشه و چیز اضافه ای داخلش نباشه. بچهها این غذا فوق العاده خوشمزه است و یکی از غذاهای اصیل ترکیه ای است و اگر یک بار درست کنید در حدی عاشقش میشید و خوشتون میاد که میشه جزء منوی غذاییتون، خوب همونطور که دیدید من یک تیکه پیاز از توش پیدا کردم و برداشتم و دوباره کامل ورز میدادم، حدود ورزدادنتون حدود هفت تا هشت دقیقه باشه.
من این جا فلفل هم که بهتون گفتم فراموش کردم، یک دوم قاشق چایخوری هم بهش فلفل اضافه کردم، دوباره شروع میکنم به ورز دادن، هفت الی هشت دقیقه ورزش بدین، تا این که کاملا با همدیگه منسجم بشه، و وقتی که میخوایم باهاش قلقلی درست کنیم قلقلیهامون ازهمدیگه جدا نشه، ببینید بافتش به این حد که رسید چند بار هم ضربه بزنید و دیگه کافیه، میتونید نیم ساعت بهش استراحت بدین بعد از نیم ساعت بیارید گوشتتون رو قلقلی کنید.
قلقلیهاتون به اندازه یک دونه گردو باشه، اگه خیلی بزرگ باشه که مثلا ما وقتی داخل سسش میگذاریم باعث میشه سس خیلی بهش نفوذ نکنه و از سس بزنه بیرون، اگر هم کوچیک باشه که دیگه کلا خیلی کوچیک میشه و مثل کوفتههای قلقلیهای ریز میشه. پس سعی کنید همه را یک اندازه دربیارین و به اندازه گردو.
طبق تصویر همه رو به صورت قلقلی در بیارید. دوستان عزیزم خیلی ممنون که من را همراهی میکنید فقط یادتون باشه که کانال من رو سابسکرایب کنید که داخل کانال من باشید تا من هر غذایی میگذارم براتون بتونید ببینید و این که حتما برای این که نوتیفیکشن برای شما بیاد اون قسمت زنگوله را بزنید تا یه آلارمیبراتون بیاد که من هر هفته دو تا غذا میگذارم دوشنبهها و پنج شنبهها، که بتونید از این آموزشها استفاده کنید.
من غذاهای خیلی زیادی رو توی کانالم گذاشتم اونها را هم حتما ببینید. هم کیک هست هم دسر هست هم انواع متفاوت غذا همشون هم مطمئنم اگه درست کنید عاشقش میشید. خوب همه قلقلیهای من هم تموم شد و میگذارم کنار یک بیست دقیقه داخل یخچال استراحت بکنه و بعد میارم که سرخش کنم. من الان میریزم داخل روغن، خیلی نیازی نیست سرخ سرخ بشه، در حدی که به اندازه پنج دقیقه هر دو طرفش تفت بخوره کافیه.
حتما همش هم بزنید که هر دو طرف قلقلیهامون کاملا با همدیگه سرخ بشه. این غذا که من دارم درست میکنم مناسب دو نفره و این که اگر خواستید بیشتر درست کنیدیا تعداد نفراتتون بیشتر بود، به همین اندازه دو یا سه برابرش کنید، ولی این مواد مناسب برای دونفر هست. البته دو نفر شکمو. اگر اون دو نفر شکمو نیستند برای سه نفر هم کافیه. من و همسرم چون شکمو هستیم این غذا برای ما به اندازه یک وعدمون شده و این که تموم شد. این هم گفتم که شما از این طریق بتونید بسنجید که در چه حد شکمو هستید. خوب بعد از این که اینها داره سرخ میشه من برش میگردونم که اون سمتش هم سرخ بشه، و الان دیگه دو طرفش سرخ بشه، به همین اندازه کافیه قرار نیست خیلی دیگه برشته بشه، من از ماهیتابه خارجش میکنم.
دوستان اگر اینستاگرام دارید، تو اینستاگرام هم میتونید من را دنبال کنید با آی دی آشپزی آندرلاین سمیرا، یعنی با همین آی دی که الان کانال دارم توی اینستاگرام هم هستم، بیاین اونجا روزمرگیها با همسرم میگذارم و آموزش غذا هم کنارش دارم، یک سری هم آموزشها را توی ایسنتاگرام میگذارم که خوب این جا نمیگذارم خوشحال میشم که اونجا هم همراهم باشید. من الان پیاز رو که خلالی خورد کرده بودم داخل همون روغنی که کوفتهها را باهاش سرخ کرده بودم ریختم و بعد از این که طلایی شد، دوستان من یک دونه پیاز خلالی کردم و این که به اندازه یک قاشق غذاخوری پر بهش رب گوجه فرنگی اضافه میکنم یک دو سه دقیقه تفتش میدم تا کاملا بوی خامیرب گرفته بشه و رنگ باز بکنه.
و کامل با پیازمون مخلوط بشه. بعد از دو دقیقه که پیاز رو تفت دادیم بهش زردچوبه اضافه کنید به اندازه یک دوم قاشق چایخوری هم بهش زردچوبه اضافه کردم. خوب من به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر هم بهش رب انار اضافه میکنم. ببینید رب انار من همین طور که دارید میبینید خیلی غلیظه، اگر که شما خواستید رب انار رقیق استفاده کنید خوب مقدارش باید بیشتر بشه، به همون اندازه رقیقه، ولی من با این غلظت، یک قاشق غذاخوری اضافه کردم، و اگر که رب انارتون ملس بود که خوب طعمش براتون اکی بود که هیچ، اگر رب انارتون ترش بود حتما حتما برای این که طعم لذیذتری داشته باشید بهش شیره انگور اضافه کنید.
شیره انگور هم رنگش را تیره تر میکنه هم یک طعم خیلی خوبی میده به غذاتون و هم این که غذاتون رو طعمش رو ملس میکنه ولی اگر رب انارتون شیرین بود، یا حالا ملس بود در حدی که نیاز نبود شیره انگور اضافه کنید میتونید حذفش کنید و اگر نیاز بود حتما اضافه کنید. من رب انارم ترش بود و یک مقدار اضافه کردم منتها توی فیلم اشاره نکردم. چون که اون یک چیزی بود که حتمینباید اضافه کنی. من به اندازه یک قاشق چایخوری نمک و یک دوم قاشق چایخوری هم فلفل اضافه کردم به موادم، و سه تا قاشق چایخوری هم نعنای خشک بهش اضافه کنید. دوباره همه مواد را با هم ترکیب کنید.
تو این فاصله دوستان به اندازه ای که میخواین توی غذاتون آب بریزید خوب هم بجوشه، چون من میخوام به این غذا آب جوش اضافه کنم. بعد اینکه نعنا را زیاد تفت ندین، نعنا سریع میسوزه، بعد از این که نعنا را ریختید حول و حوش یک تا دو دقیقه هم تفتش بدین و سریع آب رو بهش اضافه کنید تا نعناتون نسوزه، اگر که دیر بشه طعم نعنا برمیگرده نعنا میسوزه و یک طعم خیلی بدی از سوختگی میگیره.
خوب من الان این جا به اندازه دو تا لیوان آب جوش بهش اضافه میکنم کامل هم میزنم تا موادمون داخل آب یک دست بشه. من دوباره یک لیوان دیگه بهش اضافه کردم، بعد از این که آب جوشیدش این کوفته قلقلیها را بهش اضافه کنید. بچهها نعنا یک طعم بی نظیری به این غذا میده و این که فقط حواستون باشه که زیاد نریزید که تلخش بکنه و از اون طرف هم کم نباشه که اون طعمش غالب نباشه، خوب کوفتهها را داخل ماهیتابه برگردونید و این که تا یک ساعت هم بهش اجازه بدین با حرارت متوسط بپزه. حواستون باشه آبش کشیده نشه در حدی که بخواد بسوزه و فقط در حدی که غلیظ بشه آبش اکیه. دوستان من برنج رو هم درست میکنم.
چون کنار این غذا میخوایم برنج بخوریم و این که چون قبلا خیلی طرز تهیه برنج رو براتون گذاشتم دیگه تو این ویدیو برنج را نمیگذارم ولی خوب من برنج کته درست کردم که کنار این خوشمزه سرو بشه. درش رو بگذارید و اجازه بدین تا یک ساعت دیگه آماده بشه. به به این هم بعد از یک ساعت این هم از خورشت داود پاشای ما که خیلی آبش غلیظ شده بعد وسط پختتون هر نیم ساعت یک بار، زیاد کلا توی تایم پختتون، دو بار درش رو باز کنید و به این شکل سس را بریزید داخل قلقلیها تا این که هم طعم خیلی خوبی بگیره و این که همشون به سس آغشته بشن.
الان غذای ما آغشته شده سسش هم غلیظ شده در حدی هم نمونده که سسش کاملا کشیده بشه و خشک بشه و در یک حد کافی و اکی هست. فوق العاده خوشمزه و این هم که از ظاهرش که از نزدیک میتونید ببینید بسیارعالی. اگر دوست داشتید میتونید پیازهاش این قدر درشت نباشه و یک مقدار ریزتر پیاز بریزید ولی حتما باشه توش که به غلیظ شدن سستون خیلی کمک میکنه. الان من این را با برنج سروش میکنم و خدمت شما، این هم داود پاشا با برنج کته که من درست کردم امیدوارم شما هم درست کنید توی خونههاتون لذت ببرید اگر درست کردید حتما بیاین برام کامنت بگذارید اگر سوالی داشتید هم در خدمتتون هستم. خیلی ممنون که من رو همراهی میکنید.
حتما بیاین ویدیوهایی که قبلا گذاشتم را هم ببینید کلی غذاهای خوشمزه براتون گذاشتم که اونا رو هم از دست ندین. خوب دوستای عزیزم خورشت داود پاشای من هم آماده شد امیدوارم که شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. واقعا خوشمزه است حتما بهتون پیشنهاد میکنم که درست کنه. تقدیم به شما. فقط یادت باشه حتما کانال من را سابسکرایب کنی و برای گرفتن نوتیفیکشن هم زنگوله بغلش رو بزنی تا من هر وقت ویدیوی جدید میگذارم برات یه آلارم بیاد و متوجه بشی و بتونی ویدیوی من رو ببینی مرسی که ویدیوی من را همراهی کردی.
مرتضی (خریدار محصول) –
چقدر جذابه???
هادی –
نوش جونتون?
شاخسار (خریدار محصول) –
چه خووووووب شده????????