رضیم
رضیم
طرز تهیه خورشت مرغ و اسفناج

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز برای مرغ :

۱) ۳ عدد سینه ی مرغ
۲) ۵ ق.غ روغن زیتون
۳) ۱/۵ ق.م پودرفلفل قرمز
۴) یک ق.چ فلفل سیاه
۵) یک ق.م نمک

✔ سس اسفناج :

۱) نیم کیلو اسفناج
۲) ۴۰۰ گرم قارچ
۳) ۲ عدد پیاز
۴) یک عدد فلفل چیلی قرمز
۵) ۵ الی ۶ ق.غ روغن مایع
۶) یک ق.چ فلفل سیاه
۷) نوک ق.چ جوزهندی ( مقدار زیادش باعث مسمومیت میشه )
۸) نمک
۹) خامه ۲۰۰ ml
۱۰) یک ق.غ پر آرد

✔ پنیرپیتزا برای روش

✔ طرز تهیه :

ابتدا سینه ی مرغ رو برش بدید خیلی نازک نکنید سپس با سایر مواد مخلوط کنید یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس مرغها رو سرخ کنید و داخل ظرف مناسب فر قرار بدید برای سس اسفناج پیاز خرد شده رو داخل روغن سرخ کنید سپس فلفلهای خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید قارچ رو اضافه کنید تفت بدید آرد رو هم بریزید تفت بدید اسفناج خرد شده رو هم بریزید تفت بدید سپس خامه و ادویه ها رو اضافه کنید ۲ الی ۳ دقیقه بعد شعله رو خاموش کنید مواد رو روی مرغها ریخته کامل پخش کنید روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید ( به جای خامه میتونید یک لیوان چایخوری شیر بریزید ، لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml )
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورشت مرغ و اسفناج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *