رضیم
رضیم
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم خورش خلال کرمانشاهی:
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک سیاه یا قرمز ۵۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،پودردارچین
زعفران
لیمو عمانی ۱ عدد
گلاب
هل
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
روغن کرمانشاهی
طرز تهیه:خب راز خوشمزگیه این خورش استفاده از روغن کرمانشاهی هست،ابتدا پیاز را نگینی کرده و در روغن کرمانشاهی سرخ میکنیم زردچوبه و فلفل زده تا شفاف شود سپس گوشت خورشتی را اضافه کرده (گوشت باید ریز خرد بشه)با پیاز تفت میدهیم،بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه را اصافه کنید و دوباره مواد را باهم سرخ کنید تا رب رنگ باز کند پودر دارچین یا چوب دارچین زده و بعد از آن آب ولرم اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ۳ ساعت بپزد،در این فاصله زرشک ها را که معمولا برای این خورش از زرشک سیاه استفاده میکنن را بشورید و در تابه با روغن کرمانشاهی یا کره و شکر تفت دهید و کنار بگذارید،خلال های بادام را هم که حداقل یکساعت قبل با گلاب و آبجوش خیس کردید در تابه تفت دهید و بعد از پخت گوشت به همراه زرشک به گوشت اضافه کنید،زعفران،نمک و پودر هل ولیموعمانی که سوراخ کردید و در آب گذاشتید تا تلخیش از بین بره را به خورش اضافه کنید لیموعمانی فقط ۲۰ دقیقه در خورشت باشه و بعد خارجش کنید تا خورشت تلخ نشود،سپس در قابلمه را کذاشته روی شعله ملایم تا کاملا خورشت جا بیافتد،این خورش بسیار خوشمزست حتما یه بار درستش کنید
پ ن:نکته ای که من از کرمانشاهی های عزیز یادگرفتم اینه که رب را مستقیم به گوشت نمیزنن و بعد از پخت گوشت تفت داده و اضافه میکنن

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *