رضیم
شماره دستور پخت: 2847
رضیم
خورش خلال کرمانشاهی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم خورش خلال کرمانشاهی:
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک سیاه یا قرمز ۵۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،پودردارچین
زعفران
لیمو عمانی ۱ عدد
گلاب
هل
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
روغن کرمانشاهی
طرز تهیه:خب راز خوشمزگیه این خورش استفاده از روغن کرمانشاهی هست،ابتدا پیاز را نگینی کرده و در روغن کرمانشاهی سرخ میکنیم زردچوبه و فلفل زده تا شفاف شود سپس گوشت خورشتی را اضافه کرده (گوشت باید ریز خرد بشه)با پیاز تفت میدهیم،بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه را اصافه کنید و دوباره مواد را باهم سرخ کنید تا رب رنگ باز کند پودر دارچین یا چوب دارچین زده و بعد از آن آب ولرم اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ۳ ساعت بپزد،در این فاصله زرشک ها را که معمولا برای این خورش از زرشک سیاه استفاده میکنن را بشورید و در تابه با روغن کرمانشاهی یا کره و شکر تفت دهید و کنار بگذارید،خلال های بادام را هم که حداقل یکساعت قبل با گلاب و آبجوش خیس کردید در تابه تفت دهید و بعد از پخت گوشت به همراه زرشک به گوشت اضافه کنید،زعفران،نمک و پودر هل ولیموعمانی که سوراخ کردید و در آب گذاشتید تا تلخیش از بین بره را به خورش اضافه کنید لیموعمانی فقط ۲۰ دقیقه در خورشت باشه و بعد خارجش کنید تا خورشت تلخ نشود،سپس در قابلمه را کذاشته روی شعله ملایم تا کاملا خورشت جا بیافتد،این خورش بسیار خوشمزست حتما یه بار درستش کنید
پ ن:نکته ای که من از کرمانشاهی های عزیز یادگرفتم اینه که رب را مستقیم به گوشت نمیزنن و بعد از پخت گوشت تفت داده و اضافه میکنن

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خورش خلال کرمانشاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.