رضیم
شماره دستور پخت: 3239
رضیم
طرز تهیه ران مرغ ترد

موارد لازم + طرز تهیه

🍗مواد لازم ران مرغ ترد👇🏻
۱ کیلو گرم ران مرغ
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان آب
۱ استکان آرد ذرت
۱ استکان آرد
۱ لیوان آرد سوخاری
۱ ق م ادویه کاری
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق غ نمک

🍗طرز تهیه👇🏻
ابتدا ران ها رو داخل یه قابلمه می ریزیم روش کمی آب ریخته بعد نمک رو اضافه کرده و تا وقتی که نرم بشه آب پز می کنیم. مرغ های پخته شده رو از قابلمه در آورده و می ذاریم خنک بشه.
توی کاسه بزرگی آرد، آرد ذرت، آرد سوخاری و همه ادویه ها رو اضافه کرده و هم می زنیم. تو یه کاسه دیگه تخم مرغ و آب رو هم می زنیم. بعد ران های خنک شده رو اول داخل تخم مرغ بعد توی آرد می غلتونیم. بعد داخل سینی می ذاریم و روشو می بندیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دیم. مرغ های استراحت داده رو دوباره، اول توی تخم مرغ و سپس تو مخلوط آرد می غلتونیم.
ران ها رو با روغن فراوان سرخ می کنیم و هر از گاهی هم می زنیم هر طرفش رو به شکل یکسان می پزیم و همراه با سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم .
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ران مرغ ترد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *