رضیم
شماره دستور پخت: 1734
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

همتون میدونید که قیمت سالاد سزار در اکثر رستوران ها بالاست، پس چرا نمیاین این سالاد خوشمزه و آسون و خودتون توی خونه به هر مقدار که میخواین درست کنید؟🤪
ووووو دوم اینکه رسپی اصلی این سالاد که مربوط به سس میشه توی کمتر رستورانی رعایت میشه و در دسترس همه نیست مثه ماهی آنچوی..
رسپی سسی که آموزشش رو براتون میزارم اصلی نیست ولی بسیار خوشمزست پس حتما امتحانش کنید که اگه نه پشیمون میشین..
سالاد سزار
مواد اولیه در عکس کاملا مشخصه پس میریم سراغ اصل مطلب تهیه سالاد.
۱)کاهو هارو درشت خرد کنید و در ظرف بریزید(کاهو رسمی باشه)
۲)نان های تست را مثل تصویر برش های مربعی بدید و در مخلوط پوره سیر و کره که در تابه ریختین تست کنید( تفت بدید تا برشته بشه)بعد روی کاهو بریزید.
۳)مرغ ها را مزه دار کرده با مقداری روغن زیتون نمک و فلفل و لیموی تازه یا زست لیمو و بعد گریل کنید بدون هیچ روغنی و بعد از پخت روی تخته گذاشته و با چاقو برش بدید و روی سالاد بریزید
۴)اضافه کردن گوجه گیلاسی کاملا اختیاری هست
۵)برای تهیه سس که از همه مهمتره ما احتیاج داریم به زرده تخم مرغ پخته، ابتدا و به ترتیب زرده تخم مرغ های پخته را توی غذا ساز بریزید یا با بیشکوب برقی کاملا پوره کنید بعد بهش سس مایونز ،لیموی تازه،روغن زیتون،نمک و فلفل،پوره سیر،سس خردل را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید بعد بهش پنیر پارمسان یا پارمزان زده و انقدی مخلوط کنید که مثل عکس سس مون حاضر بشه و بعد روی کاهو ها و نان و مرغ گریل شده ریخته و میییییییییل کنید،نوش جااان👌😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد سزار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *