![طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/4f4aefd3c31829feb0f5186ef92ddbfc__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/780b4ecfd1ba751ab35f023e94260ab1__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/19b7e2aa7e015b79a8ba76c3769689a7__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۲/۵ کیلو گوجه
۲) ۱ کیلو فلفل چیلی
۳) ۱/۵ ق.غ نمک
۴) یک لیوان روغن زیتون
۵) نصف لیوان سرکه
۶) یک ق.غ شکر
۷) یک بوته سیر
۸) ۱۰۰ گرم فلفل تند
۹) نصف دسته جعفری
✔ طرز تهیه :
پوست گوجه ها رو بکنید دانه های فلفل چیلی رو هم خارج کنید سپس میکس کنید داخل ظرفی بریزید رو شعله قرار بدید نمک رو هم بریزید با شعله ی متوسط نزدیک یکساعت تا آبش کشیده بشه بپزید سپس روغن ، سرکه ، سیر و فلفل تند خرد شده رو اضافه کنید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ی دیگه بزارید بپزه در آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و یک دقیقه ی بعد شعله رو خاموش کنید وقتی خنک شد داخل ظرف شیشه ای بریزید ظرف حتما خشک باشه و در یخچال ۶ ماه میتونید این سس رو نگه دارید .
نوش جان 😋
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.