رضیم
رضیم
طرز تهیه جوجه با سیر و کَره

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه جوجه با سیر و کَره

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

مواد لازم جوجه سیر و کره

سینه مرغ : یک سینه کامل
سس خردل : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه بزرگ
کره : ۵۰ گرم
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

نکته :
دقت داشته باشید شعله گاز در ابتدا متوسط و بعد از ۳ دقیقه زیاد باشه تا مرغ کاملا بپزه (بیشتر از ۱۰ دقیقه بافت مرغ سفت میشه )

برای شرکت در کلاس های آنلاین آشپزی شِف سجادی داخل گوگل سرچ کنید آکادمی رضیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه جوجه با سیر و کَره”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)