رضیم
رضیم
طرز تهیه کباب بادمجان تابه ای (شام فوری 4)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب بادمجان تابه ای

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم کباب بادمجان تابه ای برای ۲نفر👩🏻‍🍳👇🏻

گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد متوسط (رنده شده بدون آب )

فلفل دلمه یا فلفل کاپی قرمز : ۱ عدد کوچک (ریز خورد شود یا رنده شود )

بادمجان : ۲ عدد متوسط

نمک: یک قاشق چای خوری

سماق : یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری

مواد سس 👇🏻
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری سر خالی

شکر : یک قاشق غذاخوری

سرکه : یک قاشق غذاخوری

نمک : نصف قاشق چای خوری

آب جوش : یک لیوان فرانسوی

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده (ترجیحا ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی ) با پیاز رنده شده ،فلفل دلمه ریز خورد شده ، نمک و ادویه ها به خوبی ورز بدید، با بادمجان خورد شده طبق ویدئو به سیخ بزنید سپس به مدت ۵ سرخ کنید و برای سس کمی پیاز کنار سیخ بادمجان ها سرخ کنید سپس سس که ترکیب رب، شکر ، سرکه ، آب جوش و کمی نمک است داخل تابه بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با شعله متوسط و درب بسته بپزید و برای غلیظ شدن سس ۵ دقیقه بدون درب بپزید ، کباب بادمجان تابه ای شما آماده ست .نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب بادمجان تابه ای (شام فوری 4)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)