موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم فتوچینی :
فتوچینی ۳-۴ حلقه
سینه مرغ 1 عدد
قارچ ۵-۶ عدد
خامه مقدار لازم
کره ۳۰ گرم
شیر ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
سس پستو وکنگرفرنگی(سس پستو به تنهایی هم میتونید یا کلا حذفش کنید)
پنیر پامزان مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا در تابه مقداری کره را آب کرده ،شیر را به تابه کم کم اضافه میکنیم و قارچ هایی که جداگانه سرخ کردیم را به شیر اضافه میکنیم و همچنین مقداری خامه و همه مواد را روی شعله ملایم میگذاریمسپس مرغ راکه جداگانه مرینیت و گریل کردیم را برش های نازک میزنیم (طبق استوری) و به مواد سس اضافه میکنیم و پوره سیر را هم اضافه و اجازه میدهیم مقداری موادمون باهم تفت بخورد،بعد من مقداری سس پستو و کنگر داشتم که اضافه کردم شما اگر سس پستو دارید اضافه کنید اگر ندارید مهم نیست،پس اگر سس پستو داشتید به سس اضافه میکنیم وفتوچینی های آبکش شده را هم به موادسس اضافه کرده و مخلوط میکنید در مرحله آخر مقداری پنیر پامزان اضافه کنید من اضافه نکردم و مقداری پنیر شایربلو رو پاستاها رنده و سرو کردم،بسیااار خوشمزست حتما امتحان کنید
پریگون (خریدار محصول) –
به به چقدر عالی و جذااااااااااابه????????????????
توران (خریدار محصول) –
بی نظیر هستید????????????????????