
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه قیمه لاپلو
متن ویدئو طرز تهیه قیمه لاپلو
درسته هیچ غذایی رقیب لوبیا پلو نمیشه ولی قیمه لاپلویی امروز براتون درست کردم، که انگشتاتون رو هم باهاش میخورید. رنگش رو ببین. هرچی که لازمه برای قیمه لاپلو رو داخل این فیلم گفتم. برید تا تهش را ببینید تا یاد بگیرید. درود و سلام به شما همراهان عزیز، به آشپزخونه خودتون خوش اومدید معراج موسوی هستم و با یک ویدیوی جدید در خدمتتون، امروز با همدیگه قیمه لاپلو را داریم که از خیلی جهات شبیه قیمه معمولی هست ولی به خاطر این که با برنج قاطی میشه، طعم خاص خودش و اون ظاهر جذاب خودش رو داره. معمولا این غذا را مثل لوبیا پلو که هم قاطی برنج و هم لایه به لایه درست میکنن این هم همون صورته، امروز میخوام طریقه قاطی برنج رو یادتون بدم.
یک سری قلق داره که اگه اونا رو یاد بگیرید دیگه با هر برنجی هم که بخواین این غذا رو درست کنید، شفته نمیشه و به بهترین نتیجه میرسید. بگذارید قبل از این که برم سراغ ویدیو، از همه شما دوستانی که برای بار اولی هست که ویدیوهای من رو میبینید ازتون میخوام لطفا اون دکمه سابسکرایب اون پایین رو بزنید که ویدیوهای بعدی رو از دست ندین ، دوستان قدیمیهم که همیشه با لایک و کامنت در کنار من هستند و ازشون ممنون و سپاسگزارم، تا انتهای این ویدیو همراه من باشید. خوب دوستان برای درست کردن خورشت یک عدد پیاز متوسط را به صورت خلالی خرد کنید. دو پیمانه برنج رو اول بشورید کامل، بعد با نمک بگذارید دو ساعت خیس بمونه. داخل قیمه لپه داریم که به اندازه دو پیمونه برنج، نصف پیمونه از لپه استفاده میکنیم، جدا گانه باید پخته بشه، داخل یک قابلمه و با مقداری آب به خاطر این که هم لپه مدت پختش کوتاه تر از گوشت هست و اگر بخواهیم صبر بکنیم گوشت بپزه، لپه مون رو از دست میدیم و هم این که مزه لپه غالب هست، و بهتره که لپه جداگانه پخته بشه. برای انتخاب گوشت، بهتره که از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
اندازه برشهاشم برشهای ریز باشه، دقیقا همونی که داخل لوبیا پلو استفاده میکنید و داخل خورشت قیمه استفاده میکنید. مقدارش دویست گرم برای دو پیمونه برنج. برای درست کردن خورشت، بدون اضافه کردن روغن در ابتدا اول پیاز رو اضافه کنید. در حین پختن لپه کف میکنه، اون کف رو ازش جدا کنید. پیاز که کمیرطوبتش را از دست داد، و سبک شد، بهش روغن اضافه کنید تو همین مرحله، یک قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه کنید. زردچوبه که یک مقدار تفت خورد بهش گوشت رو اضافه کنید. بعد از یک ربع، لپه مون تقریبا به اندازه ای که توی دست، خودش رو رها میکنه، به همین اندازه بود زیرش رو خامشوش کنید لپه رو و آبکش کنید. تو این قسمت صبر کنید گوشت حسابی تفت بخوره، بعد از اون یک تیکه چوب دارچین، و یه دونه هل که داخلش گذاشتم بهش اضافه کنید که حسابی بهش طعم بده.
در ادامه نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، حسابی مخلوط کنید.رب گوجه فرنگی خوب خیلی شرطه برای قیمه لاپلو،بهش دو قاشق غذاخوری رب بزنید . همین کنار تو همین قابلمه تو همین فضا، یک مقدار رب رو تفت بدین، بعد با باقی موادتون مخلوط کنید. گوشت که به همین وضعیت تقریبا نیم پز شد، لپهها را بهش اضافه کنید. همین گوشه کنارها، یه تفت خیلی کوچولو هم به لپهها به صورت تنهایی بدین. بعد از اون آب گرم بهش اضافه کنید تا حدی که روی گوشتها را بگیره. دربش رو ببندید بگذارید پختش کامل انجام بشه. خوب دوستان در این قسمت آب اضافی برنج رو بگیرید، گوشتمون که تقریبا پخت بهش یک قاشق غذاخوری مغز لیمو امانی اضافه کنید. ده دقیقه بعدش میخوایم بهش برنج رو اضافه کنیم، از این جا به بعد دقیقا به مدل برنجتون بستگی داره، که چقدر آب داخل خورشتتون باشه.
برنج رو اضافه میکنم. مخلوطش میکنیم. چوب دارچین رو از داخلش درمیاریم. ببینید هنوز هل داخلش هست. در همین قسمت نمک رو اضافه کنید. تستش کنید ببینید اکی هست یا نه. برنجی که من استفاده میکنم. زود شفته میشه، بنابراین من اون رو یک مقداری تنگ آب تر برمیدارم. شما براساس اون برنجی که دارید استفاده میکنید، بهش یک مقداری آب جوش میتونید اضافه کنید یا بگذارید به همین صورت بمونه. حرارتش زیاد باشه تا به قل بیفته. یک مقداری جوشید احساس میکنم که برنجم احتیاج داره که یک مقدار آب سرد بهش اضافه شه. تو این مرحله آب سرد رو بهش اضافه میکنم، دوباره مخلوطش میکنم، دربش رو میبندم که دوباره تنگ آ ب بشه. تو این قسمت برای ته دیگ، دو عدد سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید. آبش رو بگیرید و با زعفرون قاطی کنید و با یه مقدار روغن، ته قابلمه پهن کنید.
بعد برنجای نیم پختتون اضافه کنید توی یه قابلمه بزرگتر بگذاریدش روی حرارت، داخلش که بخار افتاد، یه چندتا محفظه خالی توش به وجود بیارین، بعد از اون برای طعم بهتر روش کره بدین. ببینید دوستان. برنج من یک برنجیه که خیلی راحت شفته میشه و من مجبورم که تقریبا مغزش را خام بردارم و به صورت زنده برش دارم که دون دربیاد . چون این پلوهای قاطی، اگر یک مقدار حواستون نباشه، به راحتی شفته میشن بنابراین تا الان حرارت زیاد بود بعد از این که کره را دادم حرارتش رو کم میکنم . زرشکها را بعد از این که شستینش یک مقدار زعفرون بهش اضافه کنید بعد از اون خیلی کم گلاب. تازه این هم زیاد شد ولی دیگه نمیریزمش. داخل یه دونه ماهیتابه با یک کم کره و اگر دوست داشتید شکر اضافه کنید تفت بدین به مقدار کم، تقریبا یک دقیقه با هم تفت داده بشن کافیه.
از عسل هم میتونید به جای شکر استفاده کنید. زیاد فرقی نمیکنه، ولی عطرش بهتر از شکره. پودر پسته و خلال بادوم رو هم همین طور با یک مقدار کره تفت بدین که رنگش براق بشه. بریم نتیجه کار رو ببینیم که چی شده.
چکاوک (خریدار محصول) –
خیلی ساده و عالی طرز تهیه رو توضیح دادین🤩
پَرهام –
چقدر خوشمزه و عالی شده👏🏻😊👌🏻