
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماش پلو
متن ویدئو تهیه ماش پلو
سلام دوستان عزیز، امیدوارم که حالتون خوب باشه، امروز اومدیم که مهمون خونههاتون باشیم، با یکی از انواع قاطی پلوها. سلام دوستان عزیز، امیدوارم که حال همگیتون خیلی خوب باشه. برنج رو باید دون در واقع بردارید و یه مقداری خام باشه، تا این که خمیر نشه، به ازای هر یک پیمانه، نیم پیمانه ماش اضافه میکنیم.
اولین برنامه، میایم چیکار میکنیم خود ماش رو بدون روغن تفت میدیم. این کار رو به این دلیل انجام میدیم، که ماشهامون زیاد باز نشن، و خیلی غذامون رو خوشمزه تر میکنه، این زمان خاص خودش رو میبره، فقط ازتون یه خواهشی دارم، میزان تفت دادنتون رو زیاد نکنید. چون وقتی میزان تفت دادن زیاد باشه، خیلی سفت میشه و بعد با بخار و اینها به هیچ عنوان پخته نمیشه. این رو ما یه کم تفت میدیم، چون داغه حتما از آب جوش استفاده میکنیم، بعد اگر آبمون جوش نباشه و این داغ باشه، باعث باز سفتی مجدد ماشهامون میشه و دیر میپزه. چه مدت زمانی بزاریم این ماشهامون سرتفت بخوره؟ فکر میکنم یه ربع کافی باشه. شما قبلا هم درست کردید؟ بله من ده دقیقه میزارم.
بله ده دقیقه، یه ربع، اما به تایم نگاه نکنید به نوع ماشتون نگاه کنید که ماش دیر تغییر رنگ میده و اون کفایت میکنه، ما این رو سرتفت میدیم. بعد آب جوش بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه وقتی که پخت خدمتتون میرسیم. توی این مرحله ماشهامون پخته آوردیم.، الان روغن رو گذاشتیم داغ شده، نمک بهش اضافه میکنیم، بعد زردچوبه میریزم بعد حالا فلفلش رو میزنیم. پیاز رو که ریختیم، این چون پیاز خشکه، خیلی زود و سریع رنگش تغییر میکنه دوستان میتونن ببینن، سریع رنگش طلایی میشه و مواظب باشیم نسوزه.
برای این که مواظب باشیم نسوزه، بهترین کار این هست که ماش رو اضافه کنیم. ماش رو اضافه میکنیم و شما هم بزنید. ته قابلمه رو یه مقداری روغن میریزیم و نونها را میگذارم به عنوان ته دیگ زیرش، یه مقداری برنج میریزم، دوستان عزیز، ما این غذامون رو میگذاریم دم، بعد برای سرو حتما خدمتتون میرسیم. لطفا ما رو تا پایان این ویدیو همراهی کنید. عزیزان و همراهان گرامی، ماش پلوی ما آماده سرو شد، آوردیم خدمتتون، چند تا ویدیو به شما پیشنهاد میشه لطفا اونها را هم مشاهده کنید، تا ویدیوهای بعدی خدا نگهدارتون. خدا پشت و پناهتون.
طرز تهیه ماش پلو با شوید هیوا
شوید هیوا" width="1080" height="1350" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/40003242_324964324942410_1659095512248221696_n.jpg 1080w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/40003242_324964324942410_1659095512248221696_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/40003242_324964324942410_1659095512248221696_n-819x1024.jpg 819w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/40003242_324964324942410_1659095512248221696_n-768x960.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/40003242_324964324942410_1659095512248221696_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" />
قبل از طرز تهيه يه نكته اي بگم كه ماش همراه با پلو خيلي خيلي خوشمزه و پر از خاصيته و اصلا طعم غالب نداره كه اگه خدايي نكرده يه درصد دوسش نداشتيد طعمش براتون ناخوشايند باشه پس حتما يه بار امتحانش كنيد👌🏻😍 مواد لازم:
ماش ١ پيمانه
برنج ٢ پيمانه
شويد تازه يا خشك(به ميزان لازم ،كم يا زيادش دست خودتون هست)
مرغ(سينه يا ران) به ميزان لازم
مواد مرينيت(پياز,سير،زعفران،نمك،فلفل،آبليمو)
طرز تهيه:اول از همه ماش را بپزيد (فقط حواستون باشه له نشه چون با برنج هم دم ميكشه و ظاهر خوبي نداره)
بعد برنجتون رو طبق هميشه آبكش كنيد و براي دم كردنش هم در قابلمه ابتدا برنج بعد مقداري ماش پخته كه آب نداشته باشه و بعد مقداري شويد تازه يا خشك فرق نميكنه بريزيد روش و به همين ترتيب تا موادمون تمام بشه ، آخرش مقداري (آب+روغن+كره آبكرده)بريزيد روش و دم كنيد ،در مورد مرغ هم ميتونيد به هر روشي كه دوست داريد طبخ كنيد من مرغ را بعد از مزه دار كردن با مواد بالا به صورت خام سرخ كردم تا كاملا برشته بشه و با برنجم سرو كردم ،خيلي راحت و البته خوشمزه و پر خاصيته
پ ن:من خودم لابه لاي برنجم مقداري دارچين هم ريختم كه عطر خوبي به برنج ميده.
وردآور –
خیلی طرز تهیه راحتیه😉😊
وانیا –
وضیحاتتون به اندازه و مناسب بود ممنونم🤩🤩🤩