رضیم
شماره دستور پخت: 610
رضیم
طرز تهیه ماهی زعفرانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی زعفرانی

متن ویدئو طرز تهیه ماهی زعفرانی

سلام عرض می­کنم خدمت شما هموطن عزیز. امروز می­خوام یه مژده به ایرونیا بدم همیشه از من سوال می­کردن این ماهیا که تو فیلما درست می­کنی ماهی باراماندی تو ایران نیستش اما می­خوام این مژده رو بهتون بدم که برند ایناس و کمپانی ایناس یه محصول خیلی خوب آوردن به نام ماهی سیبس که همون باراماندی استرالیا می­شه و تو آب­های خلیج همیشه فارس خودمون دارن پرورشش می­دن. این ماهی، این ماهیه که همه اینجا تو استرالیا این ماهی رو دوست دارن.کم تیغه و خواص خیلی زیادی داره و بوی ماهی نداره. من که یه شفم اگه جلوی بینیم بگیری متوجه نمی­شم. این ماهی خوش خوراکه گوشت لذیذی داره و قدرت مانورتون تو پخت و پز باهاش خیلی زیاده.

خب حالا توی دو مرحله می­خوام بهتون یاد بدم که چیکار بکنید این ماهی به نحو احسنت بپزه و خوشمزه شه. یه روش ایرونیه اما پودر روکشی که می­خوام بهتون یاد بدم یه پودر کاملا حرفه­ایه و می­تونید درست بکنید بسته بندی­های کوچیکش خیلی گرونه این پودری که به ماهی می­زنن اما من به راحتی بهتون آموزش می­دم که چجوری درست بکنید. بریم سراغ مواد اولیه، پیاز سرخ شده داریم که اینو قراره پودرش بکنیم این پیاز سرخ شده از این پیازهای بسته بندیه که می­فروشن.، اینم ادویه سِیجه تو ایران بهش مریم گلی می­گن از هر کدوم اینا به اندازه یک قاشق چایی خوری، پودر سیره، آویشنه، پودر لیمو عمانیه، فلفل سیاهه، نعنا و نمک. همه اینا دقیقا به یک اندازه­ان و اندازشون یک قاشق چایی خوریه. این از این. زعفران به اندازه لازم، آبلیمو به اندازه لازم و سیر. البته یه ته استکان باشه کافیه.

حالا تو این مرحله کاری که من می­کنم اولین کار اون سس مخصوصش رو من درست می­کنم براتون. آبلیمومو اضافه می­کنم روی زعفرانم و تو همین مرحله این یه حبه سیری هم که داشتم به این شکل داخل موادم اضافه می­کنم. این می­شه چاشنی ماهی زعفرانی. خیلی خوشمزه­ست و خیلی هم پر طرفداره. کمی تکونش می­دم و می­ذارم این به مدت نیم ساعت می­مونه. میایم سراغ ماهیمون. این ماهی اونقدر خوشمزه­ست نیاز نیستش که زیاد دستکاریش بکنیم فقط تنها کاری که می­کنیم یه مقداری آب لیمو به تمام قسمت­هاش اضافه می­کنیم و کمی هم فلفل سیاه. زمان مرینیت کردنش زمان کمیه، آبلیمو رو کاملا به خودش می­کشه اینو تقریبا به اندازه یک ساعت می­ذاریم کنار می­مونه و می­ریم سراغ درست کردن روکش. خب حالا مواد خشکمونو همه رو با هم دیگه می­ریزیم و می­ریم برای ساییدنش. حالا ممکنه براتون سوال پیش بیاد که به چه اندازه­ای می­سابیم، به اندازه­ای که قشنگ همه­شون تبدیل به پودر بشه و یه دست بشه.

اینا رو می­سابم و ساییده شدش رو بهتون نشون می­دم. ماهی باراماندی یا ماهی سیبس خیلی پر طرفداره و خیلی دوست داشتنیه به خاطر طعم خاصی که داره و گوشت لذیذی که داره. البته اینم بهتون بگم تمام لاروای این ماهی که توی خلیج فارس پرورشش می­دن همه­شون از استرالیا با بهترین سرتیفیکیت­هایی که وجود داره خریداری شده و شاید اینو مطمئنا می­تونم بهتون بگم شاید نه، از طعم باراماندی استرالیا خیلی خوشمزه­تره و این به خاطر اینه که تو شرایط خیلی ویژه­ای و تو یه قسمت طبیعی دارن پرورش پیدا می­کنن. حتما این ماهی رو امتحان بکنید تو قسمت کپشنم تمام فروشگاه­هایی که می­تونید خرید بکنید براتون گذاشتم و اینکه پیجشم براتون تگ می­کنم می­تونید باقی محصولات و پروداکت­هاشون رو ببینید. خب بیایم سراغ درست کردنش. اینو من کاملا پودرش کردم به این شکل در اومد و یه دست شد اینو اینجا اضافه می­کنم. اینم آرد سفید معمولیه البته من دو تا ماهی دارم به اندازه دو تا ماهی سعی می­کنم آرد استفاده کنم و هدر نشه.

البته اگرم زیاد درست کردید می­تونید کاملا برای بعدا نگه داریش کنید. خب موادمون کاملا با هم دیگه هم خورده نیازی هم به زردچوبه زدن داخل این پودر نیستش چون موادی که داخلش هست کاملا قوی هست و می­تونه یه طعم و مزه خوب به ماهیمون بده. این تا این مرحله خب حالا کاری که می­کنیم دیگه می­ریم برای آماده کردنش. ماهیامونو به این شکل سعی می­کنیم تو پودر بخوابونیم. این دو تا رو من کاملا آغشته می­کنم تو پودرمون و می­ریم پای گاز. این روکش رو ببینید یه روکش کاملا نازک، اگه این روکشه ضخیم بشه ما دیگه طعم واقعی ماهی رو نداریم همش طعم روکش می­شه. پس یه لایه خیلی نازک بهش می­زنیم. اسم پروداکت هم بهتون بگم به این ماهی سیبس می­گن و محصول ایناسه. محصول برند ایناسه، که اگه تو پیجشون برید تمام اطلاعات و اینفورمیشنشون وجود داره. حالا اینا آماده شدن و یه تکون کوچیکم بهشون می­دیم که پودرا کاملا ریخته بشه و می­ریم پای گاز و باقی قسمت رو بهتون توضیح می­دم.

خب این ماهی رو اگه می­خواد بپزیدش با حرارت ملایم تقریبا رو به بالا بپزید و برای اینکه مطمئن بشید کاملا پخته یا نه، ما صد در صد نمی­خوایم بپزه ببینید وقتی که فشار می­دید باید دوباره برگرده رو به بالا اگه برنگرده یعنی زیاد پخته شده این ماهی رو به همین اندازه، زیادم برشته­ش نمی­کنیم. حالا به این مرحله که رسیدیم دیگه حرارت رو تقریبا کمش می­کنیم و مخلوط زعفران و آبلیمو و سیرمونو میاریم بهش اضافه می­کنیم تو این مرحله. خب، حالا کاری که می­کنیم دیگه حرارت کمِ کمه به اندازه تقریبا 4-5 دقیقه باید بمونه تا این طعم کاملا به خورد ماهی بره. درشم به هیچ عنوان نبندید چون خمیر می­شه. حالا آماده که شد میارم و سروش می­کنم. خب به این مرحله که رسیدیم می­بینید اینم سسشه.

سسش هم آماده شد و سسشم آخر سر روش می­ریزیم. به اندازه 3 دقیقه بمونه اون آبش بخار بشه کفایت می­کنه. حرارتم یه مقداری من بالاتر آوردم که اون آب زودتر خشک بشه و ماهی­مون خمیر نشه. می­رم برای سرو کردنش. دیگه وقت سرو کردن شد این روغنشم یه مقداری روی ماهیا می­ریزیم. این از این. یه طعم متفاوت، خوشمزه و پرطرفدار، من برای خیلی از خارجیا درست کردم برای استرالیاییایی که به خصوص این ماهی رو خیلی دوست دارن این ماهی رو درست کردم و همه خوششون اومده. امیدوارم که شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید فقط مراقب باشید که زمانی که آبلیمو و زعفران رو بهش اضافه می­کنید زیاد اضافه نکنید که باعث خمیر شدن ماهی بشه. دوستون دارم و به خدای بزرگ می­سپارمتون. محصولات ایناس رو فراموش نکنید و اگرم اسم این ماهی رو خواستید بدونید ماهی سیبسه. دمتون گرم خدانگهدار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهی زعفرانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *