

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماهی زعفرانی
متن ویدئو طرز تهیه ماهی زعفرانی
سلام عرض میکنم خدمت شما هموطن عزیز. امروز میخوام یه مژده به ایرونیا بدم همیشه از من سوال میکردن این ماهیا که تو فیلما درست میکنی ماهی باراماندی تو ایران نیستش اما میخوام این مژده رو بهتون بدم که برند ایناس و کمپانی ایناس یه محصول خیلی خوب آوردن به نام ماهی سیبس که همون باراماندی استرالیا میشه و تو آبهای خلیج همیشه فارس خودمون دارن پرورشش میدن. این ماهی، این ماهیه که همه اینجا تو استرالیا این ماهی رو دوست دارن.کم تیغه و خواص خیلی زیادی داره و بوی ماهی نداره. من که یه شفم اگه جلوی بینیم بگیری متوجه نمیشم. این ماهی خوش خوراکه گوشت لذیذی داره و قدرت مانورتون تو پخت و پز باهاش خیلی زیاده.
خب حالا توی دو مرحله میخوام بهتون یاد بدم که چیکار بکنید این ماهی به نحو احسنت بپزه و خوشمزه شه. یه روش ایرونیه اما پودر روکشی که میخوام بهتون یاد بدم یه پودر کاملا حرفهایه و میتونید درست بکنید بسته بندیهای کوچیکش خیلی گرونه این پودری که به ماهی میزنن اما من به راحتی بهتون آموزش میدم که چجوری درست بکنید. بریم سراغ مواد اولیه، پیاز سرخ شده داریم که اینو قراره پودرش بکنیم این پیاز سرخ شده از این پیازهای بسته بندیه که میفروشن.، اینم ادویه سِیجه تو ایران بهش مریم گلی میگن از هر کدوم اینا به اندازه یک قاشق چایی خوری، پودر سیره، آویشنه، پودر لیمو عمانیه، فلفل سیاهه، نعنا و نمک. همه اینا دقیقا به یک اندازهان و اندازشون یک قاشق چایی خوریه. این از این. زعفران به اندازه لازم، آبلیمو به اندازه لازم و سیر. البته یه ته استکان باشه کافیه.
حالا تو این مرحله کاری که من میکنم اولین کار اون سس مخصوصش رو من درست میکنم براتون. آبلیمومو اضافه میکنم روی زعفرانم و تو همین مرحله این یه حبه سیری هم که داشتم به این شکل داخل موادم اضافه میکنم. این میشه چاشنی ماهی زعفرانی. خیلی خوشمزهست و خیلی هم پر طرفداره. کمی تکونش میدم و میذارم این به مدت نیم ساعت میمونه. میایم سراغ ماهیمون. این ماهی اونقدر خوشمزهست نیاز نیستش که زیاد دستکاریش بکنیم فقط تنها کاری که میکنیم یه مقداری آب لیمو به تمام قسمتهاش اضافه میکنیم و کمی هم فلفل سیاه. زمان مرینیت کردنش زمان کمیه، آبلیمو رو کاملا به خودش میکشه اینو تقریبا به اندازه یک ساعت میذاریم کنار میمونه و میریم سراغ درست کردن روکش. خب حالا مواد خشکمونو همه رو با هم دیگه میریزیم و میریم برای ساییدنش. حالا ممکنه براتون سوال پیش بیاد که به چه اندازهای میسابیم، به اندازهای که قشنگ همهشون تبدیل به پودر بشه و یه دست بشه.
اینا رو میسابم و ساییده شدش رو بهتون نشون میدم. ماهی باراماندی یا ماهی سیبس خیلی پر طرفداره و خیلی دوست داشتنیه به خاطر طعم خاصی که داره و گوشت لذیذی که داره. البته اینم بهتون بگم تمام لاروای این ماهی که توی خلیج فارس پرورشش میدن همهشون از استرالیا با بهترین سرتیفیکیتهایی که وجود داره خریداری شده و شاید اینو مطمئنا میتونم بهتون بگم شاید نه، از طعم باراماندی استرالیا خیلی خوشمزهتره و این به خاطر اینه که تو شرایط خیلی ویژهای و تو یه قسمت طبیعی دارن پرورش پیدا میکنن. حتما این ماهی رو امتحان بکنید تو قسمت کپشنم تمام فروشگاههایی که میتونید خرید بکنید براتون گذاشتم و اینکه پیجشم براتون تگ میکنم میتونید باقی محصولات و پروداکتهاشون رو ببینید. خب بیایم سراغ درست کردنش. اینو من کاملا پودرش کردم به این شکل در اومد و یه دست شد اینو اینجا اضافه میکنم. اینم آرد سفید معمولیه البته من دو تا ماهی دارم به اندازه دو تا ماهی سعی میکنم آرد استفاده کنم و هدر نشه.
البته اگرم زیاد درست کردید میتونید کاملا برای بعدا نگه داریش کنید. خب موادمون کاملا با هم دیگه هم خورده نیازی هم به زردچوبه زدن داخل این پودر نیستش چون موادی که داخلش هست کاملا قوی هست و میتونه یه طعم و مزه خوب به ماهیمون بده. این تا این مرحله خب حالا کاری که میکنیم دیگه میریم برای آماده کردنش. ماهیامونو به این شکل سعی میکنیم تو پودر بخوابونیم. این دو تا رو من کاملا آغشته میکنم تو پودرمون و میریم پای گاز. این روکش رو ببینید یه روکش کاملا نازک، اگه این روکشه ضخیم بشه ما دیگه طعم واقعی ماهی رو نداریم همش طعم روکش میشه. پس یه لایه خیلی نازک بهش میزنیم. اسم پروداکت هم بهتون بگم به این ماهی سیبس میگن و محصول ایناسه. محصول برند ایناسه، که اگه تو پیجشون برید تمام اطلاعات و اینفورمیشنشون وجود داره. حالا اینا آماده شدن و یه تکون کوچیکم بهشون میدیم که پودرا کاملا ریخته بشه و میریم پای گاز و باقی قسمت رو بهتون توضیح میدم.
خب این ماهی رو اگه میخواد بپزیدش با حرارت ملایم تقریبا رو به بالا بپزید و برای اینکه مطمئن بشید کاملا پخته یا نه، ما صد در صد نمیخوایم بپزه ببینید وقتی که فشار میدید باید دوباره برگرده رو به بالا اگه برنگرده یعنی زیاد پخته شده این ماهی رو به همین اندازه، زیادم برشتهش نمیکنیم. حالا به این مرحله که رسیدیم دیگه حرارت رو تقریبا کمش میکنیم و مخلوط زعفران و آبلیمو و سیرمونو میاریم بهش اضافه میکنیم تو این مرحله. خب، حالا کاری که میکنیم دیگه حرارت کمِ کمه به اندازه تقریبا 4-5 دقیقه باید بمونه تا این طعم کاملا به خورد ماهی بره. درشم به هیچ عنوان نبندید چون خمیر میشه. حالا آماده که شد میارم و سروش میکنم. خب به این مرحله که رسیدیم میبینید اینم سسشه.
سسش هم آماده شد و سسشم آخر سر روش میریزیم. به اندازه 3 دقیقه بمونه اون آبش بخار بشه کفایت میکنه. حرارتم یه مقداری من بالاتر آوردم که اون آب زودتر خشک بشه و ماهیمون خمیر نشه. میرم برای سرو کردنش. دیگه وقت سرو کردن شد این روغنشم یه مقداری روی ماهیا میریزیم. این از این. یه طعم متفاوت، خوشمزه و پرطرفدار، من برای خیلی از خارجیا درست کردم برای استرالیاییایی که به خصوص این ماهی رو خیلی دوست دارن این ماهی رو درست کردم و همه خوششون اومده. امیدوارم که شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید فقط مراقب باشید که زمانی که آبلیمو و زعفران رو بهش اضافه میکنید زیاد اضافه نکنید که باعث خمیر شدن ماهی بشه. دوستون دارم و به خدای بزرگ میسپارمتون. محصولات ایناس رو فراموش نکنید و اگرم اسم این ماهی رو خواستید بدونید ماهی سیبسه. دمتون گرم خدانگهدار.
دربها (خریدار محصول) –
وضیحاتتون به اندازه و مناسب بود ممنونم ? ? ? ?
وارتان –
به به چقدر خوشمزه شده :)??
رایکا –
عجب رسپی ساده و خوشمزه ای بود????