رضیم
رضیم
طرز تهیه متبل با سيب زمينی لبنانی

موارد لازم + طرز تهیه

سلام اين عكسي كه ميبينيد يه پيش غذاي لبنانيه و از اون خوباي روزگاره كه خيليييي خوشمزست…
راستي دوست داريد تو آموزش هامون پيش غذاهام باشن كه بتونيد براي مهموني هاي كوچيكتون ازش استفاده كنيد؟
متبل با سيب زميني تنوري تند
مواد لازم متبل:
بادمجان كبابي ٢ عدد
سير ١ حبه
ماست چكيده نصف ليوان
ارده١/٣ ليوان
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون ١ فاشق غذاخوري
آب ليمو ترش ١ قاشق غذاخوري
مواد لازم سيب زميني تنوري:
سيب زميني بزرگ ١ عدد
ادويه ها(نمك و فلفل سياه و قرمز،پودر سير،پودر پياز،پاپريكا،آويشن)
سير پوره شده ١ حبه
روغن زيتون١ قاشق غذاخوري
كره آب شده ٢ قاشق غذاخوري
طرز تهيه: ابتدا بادمجان ها را در فر يا روي گاز كبابي كنيد و سپس پوستشونو بكنيد (اگر يخورده پوست به بادمجان ها بچسبه موردي نداره خوشمزه ميشه اتفاقا ) بعدش در يه ظرف مناسب سير پوره شده،ماست،آبليمو،روغن زيتون،ارده،نمك و فلفل تازه آسياب شده را با هم مخلوط كنيد و سپس بادمجان هاي كبابي را با چنگال له كنيد و به مواد ماستي اضافه و كاملا مخلوط كنيد و بزاريد تو يخچال تا مواد استراحت كنه و مزه ها به خرد هم بره حالا ميريم سراغ سيب زميني تنوري ابتدا سيب زميني را ها شسته و آبپز ميكنيم(فقط له نشود) بعد يه كاسه برداريد(روغن زيتون و ادويه ها و پوره سير و كره)را با هم مخلوط كنيد)و سيب زميني ها را بعد از خنك شدن پوست كنده و چهار قاچ كنيد (ميتونيد با پوست هم قاچ كنيد) و بعد در كاسه روغن زيتون ريخته و هم ميزنيم تا ادويه ها به خرد سيب زميني ها بره سپس در سيني فر چيده و گريل را روشن كرده تا كاملا سرخ بشن(اگر فر نداريد اون ها را بعد ادويه زدن در روغن سرخ كنيد)
براي سرو هم يه كاسه لبه كوتاه برداريد متبل را توش بريزيد و سيب زميني هاي تنوري را بچينيد روي متبل ها و ميل كنيد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه متبل با سيب زمينی لبنانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *