رضیم
شماره دستور پخت: 2633
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم مرغ ترش شمالي :
مرغ(ران و سينه) ٣ تكه
پياز ١ عدد
جعفري ٣ قاشق غذاخوري
گشنيز ٣ قاشق غذاخوري
گردو ٥-٦ عدد
رب انار ملس ١/٥ قاق غذاخوري
رب گوجه ١ قاشق مربا خوري پر
رب آلوچه(اختياري)
نمك،فلفل،تخم گشنيز،پاپريكا،پودر سير
سير ٢ حبه
آلو خورشتي ٥-٦ عدد
زعفران
كره
ماست چكيده
برنج ايراني
طرز تهيه: ابتدا پياز را خلالي خرد كنيد و با ادويه ها سرخ كنيد،رب گوجه بزنيد تا رنگ باز كند سپس گردو را اضافه كرده و فقط يه دقيقه تفت دهيد تا گردو نسوزد سپس سبزي هاي ساطوري شده و تفت داده شده را (حدودا ١٠ دقيقه سرخ كنيد) را اضافه ميكنيم و در آخر كار رب انار ملس و مقداري رب آلوچه و تركيب آب و زعفران را به سس اضافه كرده و احازه ميدهيم روي شعله ملايم تا مقداري پخته شود،سپس مرغ هاي مزه دار شده با نمك و فلفل و روغن زيتون و زعفران را كه چند ساعت استراحت كرده را در روغن و كره سرخ ميكنيم و بعد به همراه آلوي خورشتي به سس اضافه ميكنيم ،شعله را ملايم كرده و اجازه ميدهيم تاخورشت جا بيفتد، براي كته هم دستور به كپشن اضافه ميشود.
#کته_با_تهدیگ_ماستی
برای درست کردن کته با تهدیگ ماستی،ابتدا برنج را در قابلمه ریخته و سپس روغن و نمک بزنید یک بند انگشت آب بالای برنج باشه و روی شعله متوسط تا زمانی که آب برنج کشیده شود.در کاسه ای جداگانه برنج کته ،ماست چکیده(هر چه ترش باشه بهتره) به ازای هر ۲/۵ قاشق برنج یک قاشق ماست بزنید ،یک تکه کره،و زعفران دم کرده همه مواد مخلوط و در قابلمه ای که چرب شده از مواد میریزیم و با پشت قاشق فیکس میکنیم و بعد مابقی برنج سفید و دوباره فشار میدهیم مواد رو روی شعله ملایم تا کاملا تهدیگ بببند و خشک شود،حتما امتحانش کنید

نظر خود را بیان کنید

5 دیدگاه برای طرز تهیه مرغ ترش شمالي

  1. سوگل

    خیلی خوشمزه میشهههههههه?????

  2. فرانک

    عالی عالی عالی?

  3. زمزمه

    کاشکی یکی واسه من از اینا درست میکرد :)??

  4. امیرمهدی (خریدار محصول)

    چه آموزش خفنی?

  5. واج

    من به آشپزی خیلی علاقه دارم واسه همین خیلی به سایتتون سر میزنم??

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *