رضیم
شماره دستور پخت: 2633
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم مرغ ترش شمالي :
مرغ(ران و سينه) ٣ تكه
پياز ١ عدد
جعفري ٣ قاشق غذاخوري
گشنيز ٣ قاشق غذاخوري
گردو ٥-٦ عدد
رب انار ملس ١/٥ قاق غذاخوري
رب گوجه ١ قاشق مربا خوري پر
رب آلوچه(اختياري)
نمك،فلفل،تخم گشنيز،پاپريكا،پودر سير
سير ٢ حبه
آلو خورشتي ٥-٦ عدد
زعفران
كره
ماست چكيده
برنج ايراني
طرز تهيه: ابتدا پياز را خلالي خرد كنيد و با ادويه ها سرخ كنيد،رب گوجه بزنيد تا رنگ باز كند سپس گردو را اضافه كرده و فقط يه دقيقه تفت دهيد تا گردو نسوزد سپس سبزي هاي ساطوري شده و تفت داده شده را (حدودا ١٠ دقيقه سرخ كنيد) را اضافه ميكنيم و در آخر كار رب انار ملس و مقداري رب آلوچه و تركيب آب و زعفران را به سس اضافه كرده و احازه ميدهيم روي شعله ملايم تا مقداري پخته شود،سپس مرغ هاي مزه دار شده با نمك و فلفل و روغن زيتون و زعفران را كه چند ساعت استراحت كرده را در روغن و كره سرخ ميكنيم و بعد به همراه آلوي خورشتي به سس اضافه ميكنيم ،شعله را ملايم كرده و اجازه ميدهيم تاخورشت جا بيفتد، براي كته هم دستور به كپشن اضافه ميشود.
#کته_با_تهدیگ_ماستی
برای درست کردن کته با تهدیگ ماستی،ابتدا برنج را در قابلمه ریخته و سپس روغن و نمک بزنید یک بند انگشت آب بالای برنج باشه و روی شعله متوسط تا زمانی که آب برنج کشیده شود.در کاسه ای جداگانه برنج کته ،ماست چکیده(هر چه ترش باشه بهتره) به ازای هر ۲/۵ قاشق برنج یک قاشق ماست بزنید ،یک تکه کره،و زعفران دم کرده همه مواد مخلوط و در قابلمه ای که چرب شده از مواد میریزیم و با پشت قاشق فیکس میکنیم و بعد مابقی برنج سفید و دوباره فشار میدهیم مواد رو روی شعله ملایم تا کاملا تهدیگ بببند و خشک شود،حتما امتحانش کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مرغ ترش شمالي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.