رضیم
شماره دستور پخت: 1686
رضیم
طرز تهیه مرغ ترکی

موارد لازم + طرز تهیه

سلاممم دوستاي عزيزم
ايشون مرغ تركي از نوع خيلي خوشمزه هستن كه ميتونيد براي شام خانواده درست كنيد و لذت ببريد..
بريم ببينيم دستورشو🥰
مرغ ترکی
مواد لازم:
سينه مرغ ١ عدد
بادمجان كبابي يا سرخ شده ٢ عدد
ماست ٢٠٠گرم
رب گوجه ٢-٣ قاشق غذاخوري
سس كچاپ ٢ قاشق غذاخوري
سس باربيكيو ٤ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ٨ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و آويشن ،پاپريكا مقداري
سير ١ -٢حبه
كره مقداري
فلفل دلمه يا فلفل سبز ١ عدد
طرز تهيه: ابتدا بادمجان ها را كبابي كنيد و يا سرخ من خودم يه دونه كبابي و يه دونه رو سرخ كردم ؛ بعد مرغ ها را به صورت مكعبي برش ميديم؛حالا سس مرينيت براي مرغ ها رو حاضر ميكنيم،به اين صورت كه ظرف مناسبي برداشته و رب گوجه،سس باربيكيو و سس كچاپ را به اضافه و با نمك ،روغن زيتون و فلفل سياه و آويشن و پاپريكا مخلوط ميكنيم،تكه هاي مرغ را توي سس ريخته و ماساژ ميديم؛ حدودا يه رب احازه ميديم كه مرغ ها داخل سس بماند،حالا سراغ بادمجان ها ميريم به اين صورت كه بادمجان كبابي را بلافاصله بعد از كباب كردن توي كيسه فريزر ميزاريم تا عرق كنه و پوستش راحت جدا بشه بعد با يه دونه بادمجون سرخ شده دوتاشو با چنگال ريش ريش ميكنيم و سير را هم له ميكنيم و با ماست و نمك و فلفل باهم مخلوط ميكنيم و ميزاريم كنار تا مزه ها به خورد هم بره و بوراني ما حاضر بشه؛ مرغ ها را هم جدا سرخ ميكنيم احتياجي به اضافه كردن روغن نيست چون در مواد مرينيت روغن وجود داره ،خب ميرسيم به مرحله سرو غذاي خوشمزمون كه كف ظرف بوراني بادمجان را ريخته و روش مرغ هاي سرخ شده و روش مقداري فلفل دلمه سبز يا فلفل سبز كه كبابي يا سرخ كرديم ميريزيم و مقداري گوجه سرخ شده و در آخر كار كره را داغ كرده و روي غذامون ميريزيم(من اين مرحله رو حدف كردم كه چرب نشه) درست كنيد و نوش جان😍👌🏻😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ ترکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *