رضیم
رضیم
طرز تهیه میگو سوخاری

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه میگو سوخاری

متن ویدئو طرز تهیه میگو سوخاری

امروز می خوام یکی از متودهای پخت میگو رو بهتون یاد بدم امروز میگوی سوخاری درست می کنیم حالا در مورد خوده میگو توضیح میدم در مورد اینکه چطور تازگیش رو تشخصی بدین چه میگویی بگیرین در مورد سایزهاش و یک سری المان هایی که در میگو اگر رعایت کنید می تونید میگوی خیلی خوبی بگیرین میگوی سوخاری هم جز غذاهای خیلی مناسب مهمونیه خیلی غذای مجلسییه توی رستوران ها تقریبا جز غذاهای جالا نه لاکچری حالا جز غذاهای گران قیمت رستوران هاست خیلی غذاییه که برای پذیرایی برای هر نوع مهمونی خیلی مناسبه حالا برای شروع اولی در مرد خوده میگوها می خواستم یه توضیحی بهتون بدم در مورد خوده خریدن میگو .

ببینید اولا چیزی که حالا در مورد میگو مهمه سایز میگوهاست میگوها یه عددی دارن مثلا یو ده داریم یو بیست یو سی اون عددی که میاد تعداده میگو رو توی یک کیلوگرم بهتون میگه مثلا این میگو حدودا یو بیسته یعنی بیستا از این میگوی این سایز میشه یک کیلو حالا مثلا میگوهای یو تن هستن یا همون یو دده یعنی هر ده تا میگو این سایز یک کیلوعه حدودا حالا این در مورده سایزشه هر چه سایز میگوها بالاتر میره قیمتشون هم بیش تر میشه حالا برای مثلا برای رستوران اگر می خواین استفاده بکنین حتما باید سایزهای بزرگترش رو بگیرید حالا برای مصارف خونگی می تونید سایزهای ارزون تر و کوچیک ترش رو هم بگیرید در مورد خرید میگو میگو چیزیه که خیلی خیلی زودتر از ماهی یا هر مواد غذایی هر نوع گوشت دیگه فاسد میشه .

حتی توی یخچال هم اگر میگو بمونه و فریز نباشه خیلی زود خراب میشه عمر خیلی کوتاهی داره میگوی فریز نشده به نظر من میگویی که می خرید خیلی خیلی مواظب تازگیش باشید یکی اینکه حتما دست و پای میگو خیلی باید صورتی رنگ باشه اگر اینا سیاه شده بود یا قهوه ای شده بودن مطمئن باشید که اون میگو تازه نیست و یا میگویی که خیلی مونده باشه وقتی یک تکون بدین سرش اصلا حدودا همون موقع کنده میشه سرش خیلی سفت نیست روی بدنش یا مثلا شاخک های میگو هر چقدر که اینا بلندتر باشن تازه تره میگو چون اینا اولین چیزی که خراب میشن و خشک میشن و میفتن شاخک های میگو هستن پس میگوهایی که انتخاب می کنید سعی کنید شاخک های خیلی بزرگی داشته باشن و بوی میگو هم خیلی خیلی مشخصه یعنی میگویی که خب تازه نباشه کاملا می فهمید که یه بوی خیلی آزاردهنده ای داره ولی خب از همین رنگ دست و پاشو شاخک ماخک هاش که گتفید می تونید در موردش بفهمید حالا برای پاک کردن میگو ما گر بخوایم میگوی سوخاری درست کنیم .

خب سر میگو رو جدا می کنیم اگر بخواید مثلا یه نوع غذایی هست مثلا میگوی اسکنپیا میگوی که می خواین تو فر درست کنین سر میگو رو حفظ می کنیم روش موقع پاک کردن حالا اون رو توی اون قسمت خاص خودش آموزش میدم حالا مواد دیگه ای که احتیاج دارین برای میگوی سوخاری نمک می خوایم تخم مرغ پودر سیر و پودر پیاز آرد معمولی و آرد شیرینی پزی و آرد سوخاری آرد سوخاری هم حالا من نوع اسپایسی شو انتخاب کردم یکم حالا طعم دارتره ادویه دارتره می تونین از آرد بافتریز استفاده کنین ولی نه از خب بافت درشت استفاده می کنم چون ظاهر خیلی خیلی بهتری به این غذا میده اون دیگه بستگی به سلیقه ی خودتون داره روغن سرخ کردنی نیاز دارین.

خب حالا برای پاک کردن میگو اولا ببینین میگوهای سایز درشت چون پوست های خیلی ضخیم تری دارن هر چقدر بزرگ تر باشن حالا میگوهای ریزتر پوستاشون ظریف تر و نازک تر و کاغذی تره به اصطلاح خیلی خیلی مواظب باشین اینکه دستتون رو نبره چون مخصوصا این قسمت انتهایی پوست که نزدیک دمشه خیلی ضخیمه و مثل یه شیشه می تونه دستتون رو ببره خیلی مواظب باشین خیلی تیزه اگر حلا فکر می کنین خیلی حساس هستین درستکش دستتون کنین با دستکش این کار رو بکنید بعد برای میگو سوخاری ما سر میگو رو از وسط اولین کاری که می کنیم سر میگو رو جدا می کنیم سر میگو رو که می کشین کنده میشه حالا برای کندن پوستش از زیر شکم این پوست به راحتی کنده میشه این دست و پا هم همراه پوست کنده میشه بعد میگو رو که پوست می کنین حتما این قسمت آخرش رو که به دم وصله دیگه اینجا رو نکنین پوستشو این قسمت رو گردنه بمونه .

چون اگه پوست اینجا رو هم بکنین دم باهاش کنده میشه و ما چون به خاطر زیبایی خوده غذامون دمه میگو رو می خوایم حفظ کنیم حتما این قسمت رو روی پوست می زاریم که بمونه روی میگو می زاریم که بمونه این قسمت پوست رو پس حالا یکی دیگه رو اگه براتون انجام بدم و بعد سر رو می کنیم بعد از شکم شروع می کنیم لایه لایه پوست رو کندن قسمت آخر رو گذاشتم که بمونه حالا قسمت بعدیش به اصطلاح همون رگ گیری میگن یا پاک کردن امعا و احشایی که توی کمره میگوعه با چاقو از سمت سر به دم یک شکافه چند میلی متری ایجاد می کنیم تا حدی که بتونیم داخلش رو ببینیم رگش رو و این قسمتی که می بینید اون رگیه که در حقیقت روده ی خوده میگو هست باید این رو بیرون بکشین بعد از این مرحله که حالا همه این تیکه ها رو کندیم میگوها رو دوباره زیر آب می شوریم تا کامل تمیز بشه دیگه اش رو انجام میدم یک شکاف از سمت سر تا دم .

خب همه میگوها رو به همین صورت پاک مي كنيم بعد مي شوريمشون آب سرد حتما آب خيلي خيلي سرد بعد آمادشون مي كنيم براي مرحله ي بعدي خب همونجوري كه مي بينيد ميگوها رو كامل شستيم بعد از اينكه رنگشو رو گرفتيم كامل مي شوريمش با آب سرد همين خط وسطي رو كه شما با چاقو انداختين و رگشو رو در آوردين اين رو عميق تر مي كنين تا جايي كه تقريبا بيش تر از نصف بره داخل گوشت ميگو بعد از اينكه اين خط رو بريدين خب بعد از اينكه اين خط رو انداختين با شصتتون وسط ميگو رو فشار ميدين تا باز بشه تا همچين شكلي پیدا بکنه این هم یه نوع باز شده و پهن شدش هست که بعد از سوخاری شدن شکل خیلی زیبایی پیدا می کنه حالا یکی دیگه اش رو هم انجام میدم که ببینید این یکی هم شکاف رو عمیق تر می کنین و بعد وسطش رو فشار میدین تا باز بشه نه طوری نصف بشه کامل ولی تا همین مقدار کافیه  .

خب برای اینکه سوخاری کردن رو شروع کنیم یک دونه تخم مرغ داشتیم که توی ظرف می شکونیمش با یه مقدار حدودا چند قطره یک و دو قاشق آب کافیه یکم بیش تر که رقیق بشه برای چسبندگی بیش تر خب آرد داشتیم که یک مقدار نمک تقریبا یک قاشق غذاخوری به اضافه پودر سیر و پودر پیاز بهش اضافه می کنیم و فلفل سیاه اینم با هم مخلوط می کنیم تخم مرغمون هم با آب می زنیم تا رقیق بشه ترتیب چیدن این سه تا رو رعایت کنین چون میگو اول وارد آرد میشه بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری که اینجوری خیلی راحت تر و اون مقدار ریزشش خیلی اذیتتون نمی کنه حالا میگوهامون رو اول داخل آرد می زاریم .

خب ببینید دم میگو رو دیگه وارد آرد نمی کنیم برای همین قسمت گفتم که دم میگو رو نگه دارین نکنین چون این یه جلوه خیلی قشنگ به غذا میده و غذا رو خیلی زیباتر می کنه اگر هم یک مقدار توی این پروسه آردی شد قبل از اینکه وارد روغن کنین با دست کالم پاکش می کنین که این به همین صورت درسته باقی بمونه بعد آرد اضافه رو می تکونیم داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری ببیین وقتی که وارد آرد کردین آردی که دوره میگو ریختین این توی مشتتون یک مقدار به کلش فشار فشار بدین نه خیلی که تمام آردتون خرد بشه .

ولی یکی دوبار این کار رو بکنید که آرد بیش تری جذب میگوتون بشه بعد می زاریمش داخل آرد می مونه تا بعدی رو انجام بدیم حالا این نوع پهنش رو هم همینطور داخل آرد می زاریم تخم مرغ آرد سوخاری این به این شکل در میاد و این هم به صورت لوله ای بعد از اینکه داخل آرد سوخاری زدیم بلافاصله داخل روغن نندازین حتما بزارین یک چهار پنج دقیقه بمونه چون به خاطر رطوبتی که داخل خوده میگو هست چسبندگی بیش تری با این آردا یواش یواش ایجاد میشه و همه ی آرد شما بهش می چسبه ممکنه اونجوری توی روغن یک مقدار از آرد کنده بشه ولی اگه چند دقیقه برای حدوده چهار و پنج دقیقه باقی بمونه بعد داخل روعن بندازینش خیلی نتیجه ی بهتری میده .

خب اینا بعد از اینکه آماده شدن داخل آرد سوخار دونه دونه داخل روغن می اندازیمشون بعد از اینکه میگوهامون سرخ شدن اونا رو در میاریم از تو روغن روی یک دستمال میاندازیم که روغن اضافه شون گرفته بشه بعد داخل ظرف می کشیمشون خب بعد از اینکه روغن اضافه ی میگوها گرفته شد با یک مقدار پوره ی سیب زمینی سروش می کنیم و سس تارتا که سس خیلی مناسبی برای میگو سوخاری یک مقداری هم ما اگه دوست داشتیم فلفل سیاه برای ظاهر بشقابتون و هم برای قشنگ تر شدن غذاتون می ریزین داخلش امیدوارم که درست کنین و از این غذای خیلی خوب لذت ببرین. 

تهیه میگو سوخاری با کته

تهیه میگو سوخاری با کته

مواد لازم:
میگو
سس کچاپ
سس خردل
نمک و فلفل ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون یا معمولی
زست لیمو
تخم مرغ
آرد گندم
بکینگ پودر
طرز تهیه: ابتدا در کاسه ای مناسب سس کچاپ،سس خردل،نمک و فلفل و پاپریکا و پودرسیر و روغن زیتون یا معمولی و زست لیمو را بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید سپس میگوها را به مایه آغشته کرده و چند ساعت استراحت بدید من از شب قبل مزه دار کردم،سپس بعد از زمان طی شده یک عدد تخم مرغ راهم زده و وقتی از لختگی در اومد به میگوهای مزه دار شده اصافه کنید،همه مواد را باهم ترکیب کنید و کنار بگذارید،در ظرف دیگه ای که حتما درب داشته باشه آرد،نمک،بکینگ پودر،پودرسیر،پاپریکا و فلفل اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید سپس از میگوها در ظرف ریخته در ظرف را ببندید و تکون بدید و بعد دونه دونه میکوها را در روغن زیاد سرخ کنید بهتره ظرف کوچکتر با خجم روغن بیشتر استفاده کنید و همه میگوهارو یهو نریزید و بعد نکته طلایی اینکه بعد از سرخ شدن میگوها حتما روی توری بزارید تا هم روغن اضافیش بره هم تردیش رو حفظ کنه،درست کنید و نوش جاااان👌🏻😍

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه میگو سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)