رضیم
شماره دستور پخت: 1001
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۲ عدد تخم مرغ
۲) ۲ ق.غ ماست
۳) یک ق.م بکینگ پودر
۴) ۲ ق.غ روغن زیتون
۵) یک لیوان چای خوری آرد ذرت
۶) یک ق.چ نمک

✔ طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید . ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید آرد ذرت رو هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید وقتی یکنواخت شد نمک رو هم اضافه کنید و سپس در یک تابه ی نچسب بریزید و اگر احتمال داره به تابه بچسبه کف و دیواره های تابه رو روغن بزنید در ظرف رو بزارید و با شعله ی کم ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید وقتی روش بسته شد و روزنه هایی ظاهر شد در ظرف رو بردارید با دقت برگردونید و سپس ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید سمت دیگه پخته بشه سپس از روی اجاق برداید و داغ داغ سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان ذرت تابه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *