رضیم
شماره دستور پخت: 1001
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۲ عدد تخم مرغ
۲) ۲ ق.غ ماست
۳) یک ق.م بکینگ پودر
۴) ۲ ق.غ روغن زیتون
۵) یک لیوان چای خوری آرد ذرت
۶) یک ق.چ نمک

✔ طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید . ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید آرد ذرت رو هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید وقتی یکنواخت شد نمک رو هم اضافه کنید و سپس در یک تابه ی نچسب بریزید و اگر احتمال داره به تابه بچسبه کف و دیواره های تابه رو روغن بزنید در ظرف رو بزارید و با شعله ی کم ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید وقتی روش بسته شد و روزنه هایی ظاهر شد در ظرف رو بردارید با دقت برگردونید و سپس ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید سمت دیگه پخته بشه سپس از روی اجاق برداید و داغ داغ سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

6 دیدگاه برای طرز تهیه نان ذرت تابه ای

  1. تذرو (خریدار محصول)

    من که از عکسش عاشقش شدم😉😉🙂

  2. ماهک (خریدار محصول)

    دلموووون خواست😍👍🏻

  3. شاهسون (خریدار محصول)

    واقعا رسپی فوق العاده ای هست 🤩 👏🏻 😊 👍🏻

  4. انگبین (خریدار محصول)

    چقدر جذابه

  5. شادیار

    خدا ازت میگذره ؟ :)😋

  6. زانیار

    گشنم شد عکس و دیدم ????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)