رضیم
شماره دستور پخت: 2979
رضیم
طرز تهیه نان سیر

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه  نان سیر (روش 1)

📝مواد لازم نان سیر
آرد (همه منظوره یا فانتزی) :۲۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه+یک ق غ)
نمک : ۳ گرم یک دوم ق چ
شکر : ۵ گرم یک ق چ
خمیرمایه فوری : ۳ گرم یک دوم ق چ
آب : ۱۳۰ گرم (یک دوم پیمانه+ یک ق غ)
روغن زیتون: ۱۰ گرم (یک ق غ)
مواد تاپینگ: مخلوط ۳۰ گرم کره (دو ق غ) با سه حبه سیر کوبیده شده و یک چهارم ق چ نمک
پنیر پیتزا و کمی گشنیز خرد شده( دلبخواه)

📝طرز تهیه:
مواد خشک (آرد، نمک، شکر، خمیرمایه) رو با هم مخلوط کنید و آب و روغن رو بهش اضافه کنید و مخلوطش کنید تا جایی که آردی باقی نماند، روی کاسه رو یک ربع بپوشانید، سپس دستتون رو با روغن زیتون چرب کنید و طبق کلیپ بالا خمیر را در کاسه چانه کنید و دوباره یکساعت استراحت دهید تا حجم بگیرد، بعد سطح کارتون رو آردپاشی کنید و خمیرو از کاسه خارج کنید و چانه اش کنید(اگر چسبنده بود از کمی آرد استفاده کنید) و با وردنه یکدست پهنش کنید و در سینی فر بگذارید (خمیر ضخیم نباشد)و باز هم روشو بکشید و ۲۰ دقیقه استراحت بدید، فرو بذارید با دمای ۲۳۰ تا ۲۴۰ درجه داغِ داغ شود، و بعد کره و سیر روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا و گشنیز خرد شده بریزید و در فر داغ به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.
داغ بودن فر مهمه، چون این نون نازکه و باید زود پخته بشه تا خشک و سفت نشه.

طرز تهیه  نان سیر (روش 2)

طرز تهیه  نان سیر (روش 1)

🍕مواد لازم👇🏻
برای خمیر
۱/۵ استکان شیر ولرم ( ۱۲۵ میلی لیتر )
۱ ق غ پودر خمیر مایه
۱ ق غ شکر
۵ ق غ روغن زیتون
۱ ق م سر خالی نمک
۲/۵_۳ لیوان آرد ( ۲۰۰ میلی لیتر )
لطفا بعد ۲/۵ لیوان آرد رو کنترل شده بریزید

🍕برای داخل و روش👇🏻
۲ دسته جعفری
ریحان تازه یا خشک به دلخواه
۳_۴ حبه سیر
۱ ق چ آویشن
نوک ق چ نمک
نوک ق چ پول بیبر
۲ ق غ کره ذوب شده
۱/۵ ق غ روغن زیتون
‌‌
🍕مواد دیگر👇🏻
۱ لیوان پنیر چدار رنده شده
۱ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده ( داخل گوجه رو خالی میکنیم )
زیتون سیاه خرد شده
‌‌
🍕طرز تهیه👇🏻
شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه رو داخل ظرف مناسبی ریخته و تا زمانی که خمیر مایه حل بشه هم میزنیم بعد روغن زیتون و نمک رو ریخته و آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم و یه خمیر نرم که به دست نچسبه ورز میدیم روش سلفون میکشیم و نیم ساعت استراحت میدیم در این فاصله جعفری رو ریز خرد کرده و سیر رو رنده میکنیم.
کره ، روغن زیتون، جعفری ، ادویه ها و نمک رو داخل یه ظرف مناسب ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا به قوام بیاد.
خمیر استراحت داده رو آروم ورز میدیم و دو تا چونه جدا میکنیم و روی پیشخوان آرد پاشی شده می ذاریم و با کمک وردنه به اندازه ۳۰ سانتیمتر به شکل دایره بازش میکنیم. به نصف خمیر از مخلوط کره می مالیم و روش پنیر چدار رنده شده میریزیم. نصف دیگرش رو روش می‌بندیم. داخل سینی گذاشته و خمیر بعدی رو هم به این شکل آماده میکنیم.بعد مخلوط کره رو روش می مالیم و روش با کمک چاقو برش هایی ایجاد میکنیم. روی خمیر هارو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت می دیم بعد روی نونها دوباره پنیر چدار رنده شده ریخته روش گوجه فرنگی و زیتون میریزیم بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تقریبا به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
نوش جان 💗🌸

طرز تهیه  نان سیر و گوجه فرنگی (روش 3)

طرز تهیه  نان سیر و گوجه فرنگی (روش 3)

🍅مواد لازم👇🏻
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۱ عدد خمیر مایه خیس
آرد به میزان لازم

🍅برای روش👇🏻
۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۱ دسته جعفری ریز خرد شده
۳ ق غ روغن زیتون
۴ حبه سیر رنده شده
۱ ق م آویشن

🍅سایر مواد👇🏻
۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
گوجه گیلاسی
زیتون

🍅طرز تهیه👇🏻
برای مواد داخلش همه مواد لازم (کره، جعفری، زیتون، سیر و آویشن) رو داخل کاسه ای می ریزیم و خوب با کمک قاشق هم می‌زنیم.
برای درست کردن خمیر داخل ظرف مناسبی به غیر از آرد همه مواد لازم رو ریخته خوب هم می‌زنیم سپس آروم ‌آروم آرد رو اضافه کرده خمیرمون رو ورز می‌دیم و خمیر نرمی بدست میاریم. خمیرمون رو یه ساعت استراحت می‌دیم. خمیر عمل اومده رو به دو قسمت مساوی جدا می‌کنیم روی پیشخوان آرد پاشی شده با کمک وردنه خمیر رو به شکل بیضی باز می کنیم سپس توی سینی فری که کاغذ روغنی پهن شده قرار می‌دیم بعد روی خمیر با چاقو خط های مربعی شکل ایجاد می کنیم و روش نصف سس کره ای رو می مالیم نصف دیگش رو برای اون یکی خمیر کنار می ذاریم. سپس روش پنیر چدار می‌ریزیم و گوجه گیلاسی و زیتون می چینیم ۱۵ دقیقه توی سینی استراحت داده بعد توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش جان 🥖😋🙈🍅

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان سیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *