رضیم
شماره دستور پخت: 288
رضیم
طرز تهیه پلو شوشتری

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پلوشوشتری

متن ویدئو طرز تهیه پلو شوشتری

سلام دوستان من مهرداد هستم مرسی که دوباره همراه من هستید. امروز می‌خوایم با همدیگه بریم جنوب کشور یه غذای خوشمزه از این غذاهای جنوبی باحال درست کنیم. پلوشوشتری که یه غذای آسون و درجه یک هست، حتما با این ویدیو همراه من باشید. قبل از شروع کارمون یک نکته را می‌خواستم  بهتون بگم که نه تنها این ویدیو بلکه تمامی‌ویدیوهای کانال مهرداد هست، مقدار دقیق مواد اولیه داخل دیسکریپشن یا همون توضیحات پای ویدیو هست می‌تونید برید استفاده کنید.

پلوشوشتری یه چند تا نکته که شما اگه این را رعایت بکنید خیلی می‌تونید غذای بهتر و درجه یک تری رو درست کنید اولیش، شویدشه خیلی‌ها توش از شوید خشک استفاده می‌کنن ولی من خودم به نظر شخصی خودم، شوید تازه توش یه عطر و طعم دیگه ای داره،پس با شوید تازه هم امتحانش کنید، ولی خیلی از جنوبی‌ها با شوید خشک دیدم درست می‌کنن. یک چیز دیگه هم هست، ادویه کاری، ادویه کاری بیس ادویه پلو شوشتری نیست ولی ادویه کاری که بهش اضافه می‌کنید، یه طعم بی نظیری پیدا می‌کنه، این رو هم حتما داشته باشید ، بریم سراغ مواد اولیه که کلی کار داریم.

این جا من زردچوبه، فلفل قرمز، نمک ، روغن دارم، شوید تازه به همراه برنجی که آبکش کردم. دستور برنج آبکش هم داخل کانال هست می‌تونید ببینید. لوبیا چشم بلبلی، این لوبیا رو تقریبا یک ساعت تا یک ساعت و نیم خیسش بدین بعدش با آب و نمک داخل یک ظرف سوا بپزیدش، خیلی زود هم می‌پزه. لوبیای دیرپزی نیستش. این جا من فیله مرغ دارم که این‌ها را خوردشون کردم. شما می‌تونید با گوشت چرخ کرده و گوشت تیکه ای هم درست کنید این غذا رو من امروز می‌خوام با فیله مرغ درست کنم. زعفرون دم کرده ادویه کاری، سیر رنده شده، به همراه پیازهایی که من نگینی خورد کردم، یک مدلش هم هست، پیازها را خلال‌های بلند می‌زنن و بعدش قاطیش می‌کنن با خود برنج.

مدل عدس پلو چطوریه، اون سبکی درستش می‌کنن اون هم خیلی خوشمزه است حالا من امروز از پیاز نگینی استفاده می‌کنم. بریم تو کارش کار را با پیاز شروع می‌کنیم. پیازها را یک تفت میدیم. خوب پیازها را بگذارید سرخ بشن، یک خورده نمک بهش می‌زنیم. خوب الان وقتشه که ادویه‌ها را اضافه بکنیم. یک تفت که بخوره، قشنگ اون بوی ادویه‌ها آزاد میشه فلفل قرمز هم یک مقدار هم این غذا جنوبیه دیگه، باید یک خورده تند و تیز باشه، کاری هم بهش اضافه می‌کنم، سیر هم بهش اضافه می‌کنم. به به، قشنگ این بوی کاری و فلفل که بلند می‌شه، حال و هوای غذاهای جنوب، قشنگ انگار خوزستانیم. خوب، الان موقع اضافه کردن مرغه.

مرغمون هم که فیله است دیگه خیلی سریع می‌پزه و درست می‌شه. این مرغ که تفت خورد، نصف شوید رو من همیشه این هم یک نکته است. شوید رو نصفش رو توی ماهیتابه اضافه می‌کنم یک تفت کوچیک می‌دم آخر سر، نصف  تازه اش هم لابه لای برنج عین شوید پلو بهش اضافه می‌کنم که خیلی خوشمزه می‌شه. بریم بیایم. این لوبیاهایی که ازقبل پختیمشون و آبکششون کردیم اضافه می‌کنیم. خیلی با احتیاط همش بزنید چون این لوبیاها خیلی سریع له میشن.

خوب این از این، حالا نصف این شویدمون هم بهش اضافه می‌کنیم. تقریبا یک دقیقه که تفتش بدین، آماده است زیاد نمی‌خواد این شویدها را سرخش کنید. آخر سر هم که این زعفرون دم کردمون رو اضافه می‌کنیم که این عطرش رو دیگه فوق العاده می‌کنه. بریم سراغ برنجمون. لوبیای چشم بلبلی، یک خواص عجیب و غریبی داره، برید حتما توی گوگل سرچ کنید در مورد خاصیتش و درصد پروتئین بسیار بالاش بخونید که واقعا یک پروتئین گیاهی درجه یک مخصوصا واسه ورزشکاران.

بریم واسه ادامه کار. مرحله اول را با همدیگه گذروندیم. حالا مرحله دوم  چیه؟ می‌خوایم با برنجی که از قبل آبکشش کردیم موادمون رو مرحله به مرحله مثل مثلا لوبیا پلو مثل عدس پلو قاطی بکنیم. دمش بگذاریم من براش یک دونه ته دیگ نون لواش هم می‌خوام بگذارم، زیرش یک خورده زعفرون و روغن می‌ریزم. که ته دیگش خیلی باحال بشه. روغن می‌ریزم کف ظرفم با یک مقدار زعفرون. یک مقدار برنج می‌ریزم کف ظرف یک خورده هم از این موادم می‌ریزم روش، فقط رنگ رو ببین چقدر جذابه. خوب یک مقدار هم شوید تازه بهش اضافه می‌کنم. حالا یک هم کوچولو می‌زنیم که قشنگ این برنج و موادمون قاطی بشه. همه این‌ها لایه به لایه، بیاین بالا.

یک آب روغن هم درست کنید یک خورده که برنجتون به قول معروف زیرش داغ شد، اون آب روغن را هم بدین که قشنگ بخار بپیچه، برنجتون اساسی دم بیاد. غذای فوق العاده خوش طعم می‌تونه واسه خیلی‌ها یک تجربه جدید باشه که دیگه از غذاهای تکراری و روتین خسته شدن. خیلی هم راحته. این راه‌های بخارشه که قشنگ برنجتون دم بیاد. می‌گذاریمش دم، تقریبا چهل چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشه تا دم بیاد. اون آب و روغن را یادتون نره. خوب پلو شوشتریمون دیگه دم کشیده آماده است که بکشیم. من دمش را بردارم که این بخار اضافیش بره.

این ترشی بندری‌ها هم که قبلا درست کرده بودم. آموزش این داخل کانال هست، این هم ببینید این هم جا افتاده طعمش بی نظیر شده حتما برید آموزش ترشی بندری رو ببینید امروز زدیم به دیار خوزستان. از ترشی و غذا و به به چقدر هم خوشرنگ شده. خوب من بکشم برای شما. به به. خوب این هم از این. فقط ترشی رو ببین. این هم از پلو شوشتری امیدوارم که درستش کنید ولذت ببرید. مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودید حتما امتحانش کنید، پیشنهاد ویژه من به شما مطمئنم که عاشقش میشه. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستتون دارم اگر هم دوست داشتید از من حمایت کنید. همه ویدیو رو به اشتراک بگذارید، ویدیو را سیو کنید دوستانتون رو دعوت کنید به کانال ، دکمه سابسکرایب هم بزنید تا درودی دیگه بدرود.  

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پلو شوشتری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *