رضیم
شماره دستور پخت: 1557
رضیم
طرز تهیه پيراشكي مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم اين پيراشكياي خوشمزه حاضر شدن براي سفره افطار امشبمون كه باهم دستورشو ميبينيم
اول از همه براي خمير پيراشكي من با دستور خمير پيتزا درست كردم شما ميتونيد از خميرهاي آماده يا حتي دستور خمير جادويي هم استفاده كنيد و اما مواد مياني..
پيراشكي مرغ و اسفناج با پنير
مواد لازم:
سينه مرغ ١ عدد
پياز خلالي سرخ شده ١ عدد
سير ٢ حبه
قارچ ٢٠٠ گرم
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اي حدودا ١٥٠ گرم
پنير پيتزا مقدار لازم
زردچوبه،فلفل سياه و قرمز،اويشن،پودر سير،پودر پياز به ميزان لازم
طرز تهيه:
براي درست كردن مواد مياني ابتدا مرغ را مرينيت كرده با مقداري روغن زيتون نمك و فلفل و بعد در تابه بدون روغن گريل ميكنيم و بعد از پخت بيرون اورده و با چاقو مرغ ها را خرد ميكنيم(توجه كنيد اول خرد نكنيد بعد تفت بديد چون آب ميان بافتي مرغ از بين ميره و خشك ميشه و طعمش واقعا تغيير ميكنه) و سپس دوباره به تابه بر ميگردونيم و بهش پياز خلالي و سرخ شده،سير پوره شده و ادويجات و اسفناج را كه جدا بخار پز كرديم را اضافه ميكنيم و يه تفت كوچك ميديم سپس قارچ ها راهم كه جدا سرخ كرديم را اضافه كرده و در آخر كار پنير خامه اي را اضافه و بعد از مخلوط شدن ميزاريم كنار تا مواد پيراشكي سرد بشه بعد خمير را توسط كاسه كوچك به اندازه كف دست برش زده و حالا مقداري مواد مرغ و اسفناج و ميزاريم روي خمير و بعد پنير پيتزا بعد نصف خمير را روي مواد مياريم و ميپيچيم يا با سر چنگال مدل ميديم و خمير را محكم ميكنيم(حواستون باشه خمير سوراخ نشه وگرنه پنير آب شده بيرون ميزنه و ظاهرشو از دست ميده) و در آخر كار در روغن سرخ يا در فر بزاريدمن خودم از فر استفاده كردم البته مقداري با روغن زيتون روشو براش كردم و بعد از پخت كامل يخورده گريل و تماااام 😊👌🏻درست كنيد و لذت ببريد از طعمش..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پيراشكي مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *