

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فوری (سیب زمینی)
متن ویدئو طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فوری (سیب زمینی)
به نظر من یک غذای خوب باید علاوه بر اینکه مفید و سالم باشه مواد اولیه سخت و پیچیدهای هم نداشته باشه و مهمتر از همه در کوتاهترین زمان ممکن آماده بشه سلام من شادیم و امروز قراره با همدیگه یک غذای خوشمزه درست کنیم و من مطمئنم بچهها عاشقش میشن البته اگر شما از اون دسته آدمهایی هستین که از درست کردن پیتزا توی خونه اونم به خاطر خمیرش فرار میکنید باید بگم که این غذا این مشکل رو حل کرده بریم با هم ببینیم که چطور آماده میشه .
خب برای درست کردن این اسنکمون یک دونه سیبزمینی دارم که میخوام حلقهای برش بزنم سعی کنید خیلی کلفت کلفت نباشه باریک باشه که توی فر میره یا توی آون میزاریم زود آماده بشه که خیلی زمان نبره البته به خاطر این که پنیر پیتزا خیلی زود میسوزه من یک کوچولو قبل از اینکه داخل آون بزارم اینا رو یه تف کوچولو توی روغن میدم بعدش بقیه کارا رو انجام میدم خیلی هم لازم نیست سرخ بشه ها در حد این که یه تف کوچولویی بخوره کافیه خیلی خودتون رو اذیت نکنین چون قراره همون آسون باشه هم خوشمزه نکته مهمش همینه تا سیبزمینیها دارن یک کوچولو سرخ میشن بزارین این چیزایی که میخوام روش بریزم رو بهتون بگم یک خورده فلفل دلمهای چند رنگ دارم که خوردشون کردم اینجوری نگینی نگینی که روش بریزم زیتونم داشتم زیتونم البته خوده زیتونا درسته بود سعی کردم که خیلی شیک و با کلاس اینا رو حلقهای حلقهایش بکنیم ولی خب تمیز در نیومد اما مهم باشه مهم نیست اشکال نداره بعد دیگه ذرت و نخود فرنگی و یک خورده هویج از این کنسروا باز کردم که اینا سه تا توش هست از اینا میخوام بریزم روش حالا اینا به کنار تیکه مهم ماجرا پنیر جان پیتزا که این رو روش میریزیم که دیگه نگم از اتفاقی که میاوفته وای وای خب این از سیبزمینیا حالا برای این که یک خورده سسی که میخوام روش بزنم به خوردش بره با این چاقو دسته قرمزه اولی یه چند تا خط میاندازم روش خط خطیش کنید در واقع اینجوری بیشتر مواد به خوردش میره خوشمزهتر میشه .
خب حالا میخوام بهش سس بزنم من کلا سس تند خیلی دوست دارم از این سسا اگه دوست داشتین سس تند بزنین اگه نه سس ساده بزنین هر چی که دوست داشتین هیچ فرقی نمیکنه چون این خیلی تنده من روی همش نمیزنم که داستان نشه خودمون رو بسوزونیم ولی بازم به هر حال از باقی دوستای سس تندمون استفاده میکنم خب حالا باید بقیه موادمون رو بهش اضافه کنیم اول من روش پنیر پیتزا میریزم خیلی نباید بریزیم که جا بشه برای باقی موادش دیگه و اینکه من کلا میخوام سبزیجات بریزم اگه دوست داتشنی میتونین تیکههای نگینی سوسیس و کالباس هم بهش اضافه بکنین یا حتی مرغ یا هر چیزی که دوست دارین الان من ترجیحم این بود که بیشتر از سبزیجات استفاده کنم حالا یکم از این ترکیب سه تا ذرت و در واقع نخودفرنگی و هویجی که داشتیم یک کوچولو بهش اضافه میکنم حالا اگه سیبزمینهاتون بزرگتر باشه.
خب قاعدتا خیلی بهتره دیگه من الان یک دونه سیبزمینی متوسط داشتم که همون استفاده کردم بعد از اینم که نوبته فلفل دلمهای خوشگلا و زیتونه راستی گورجهفرنگی هم دوست داشتین میتونین بزارینا ولی به نظرم خیلی جا نمیشد اما خب چون طعم فلفل دلمهای خودم خیلی دوست دارم ترجیح میدم که به جای گوجه فلفل دلمهای رو حتما بزارم اینم از این دیگه آمادس حالا میره توی فر یا آون میزاریم فقط نگاش بکنید دیگه نگاه کنید هر زمان که پنیر پیتزا تغییر رنگ شروع کرد به طلایی شدن و به اصطلاح خال انداختن دیگه میتونید خاموشش بکنید حالا دقیق زمانش هم بهتون میگم خب اینم از اسنکه خفنمون شما ببینین چقدر خوشگل شده اصلا وای وای نگم براتون اینقدر خوشبوعه اینقدر خوشرنگ و لعاب شده که حتما حتما باید امتحان کنید حدوده شیش تا هفت دقیقه بیشتر نیاز نداره که بزاریدش داخل فر سریع آماده میشه.
فرزان –
گروه واتساپی هم دارید؟?
رخشا (خریدار محصول) –
چه خفن شده